Παίζει... μασκοφόρος ο Μολέντο

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/5) ο Ροντρίγκο Μολέντο για να διαπιστωθεί αν έχει σπάσει την μύτη του και κατά πόσο θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα δυο τελευταία παιχνίδια των playoffs.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ πως ο Μολέντο έχει σπάσει την μύτη του και θα χάσει τα υπόλοιπα ματς των playoffs αλλά στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος αμυντικός το μεσημέρι της Πέμπτης (25/5) φάνηκε πως ήταν κάταγμα.

Το οστό δεν έχει μετακινηθεί και αυτό σημαίνει πρώτον ότι δεν χρειάζεται επέμβαση και δεύτερον ότι μπορεί να βάλει μάσκα και να παίξει!

Θυμίζουμε ότι Μολέντο χτύπησε σε μια φάση με τον Αλμέιδα στο τέλος του ματς με την ΑΕΚ, δέχτηκε αγκωνιά στη μύτη και έφυγε από το Απόστολος Νικολάιδης με καλυμμένο το πρόσωπο του.

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.