Παίζει... μασκοφόρος ο Μολέντο

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/5) ο Ροντρίγκο Μολέντο για να διαπιστωθεί αν έχει σπάσει την μύτη του και κατά πόσο θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα δυο τελευταία παιχνίδια των playoffs.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ πως ο Μολέντο έχει σπάσει την μύτη του και θα χάσει τα υπόλοιπα ματς των playoffs αλλά στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος αμυντικός το μεσημέρι της Πέμπτης (25/5) φάνηκε πως ήταν κάταγμα.

Το οστό δεν έχει μετακινηθεί και αυτό σημαίνει πρώτον ότι δεν χρειάζεται επέμβαση και δεύτερον ότι μπορεί να βάλει μάσκα και να παίξει!

Θυμίζουμε ότι Μολέντο χτύπησε σε μια φάση με τον Αλμέιδα στο τέλος του ματς με την ΑΕΚ, δέχτηκε αγκωνιά στη μύτη και έφυγε από το Απόστολος Νικολάιδης με καλυμμένο το πρόσωπο του.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!