Πανό με νόημα από τη Θύρα 13 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού απέχουν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά φρόντισαν να στείλουν "μηνύματα" μέσω δύο πανό που κρέμασαν στις εξέδρες (PHOTOS).

To ντέρμπι πρωταθλήματος μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ διεξάγεται χωρίς την παρουσία των οργανωμένων οπαδών των "πρασίνων", οι οποίοι είχαν προαναγγείλει εδώ και ημέρες  πως - για λόγους διαμαρτυρίας- δεν θα βρισκόντουσαν στη Θύρα 13 για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Πάντως, ακόμα και με την απουσία τους φρόντισαν να τραβήξουν πάνω τους αρκετά βλέμματα, αφού μπροστά στην "13" κρέμασαν δύο πανό, με τα οποία ήθελανα να στείλουν μηνύματα στη διοίκηση του "τριφυλλιού".

"Δίνετε άλλοθι στους ψεύτες και κλέφτες. Ανίκανα στελέχη και μισθοφόροι παίκτες", έγραφε το ένα πανό ενώ το περιεχόμενου του άλλου πανό ήταν το εξής: "Ζητούνται στελέχη με ψυχή μάγκες και νοοτροπία Παναθηναϊκή".

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.