Πανό "πράσινης" αγάπης αλά Νιούκαστλ στη Λεωφόρο!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σήκωσαν πανό στη Λεωφόρο με μηνύματα "πράσινης" αγάπης για το σύλλογό τους, σε μια κίνηση που θύμισε αρκετά την αντίστοιχη των φίλων της Νιούκαστλ πριν λίγες ημέρες (PHOTOS).

Πανό "πράσινης" αγάπης αλά Νιούκαστλ στη Λεωφόρο!

Ανήμερα των 110ων γενεθλίων του Παναθηναϊκού, οι "πράσινοι" υποδέχθηκαν στη Λεωφόρο τον Παναιτωλικό και οι φίλοι της ομάδας ετοίμασαν μια εντυπωσιακή υποδοχή.

Σήκωσαν ένα μεγάλο πανό "πράσινης" αγάπης προς τον σύλλογό τους, ο οποίος βιώνει δύσκολες ημέρες. Έτσι λοιπόν έγραψαν: "O Παναθηναϊκός υπάρχει 110 χρόνια και θα υπάρχει. Τον αγάπησες από παιδί και θα τον λατρεύεις μέχρι την τελευταία σου μέρα. Μην του γυρνάς την πλάτη σου επειδή κάποιοι τον πλήγωσαν, μην χάνεις την πίστη σου. Μείνε δίπλα του και το Τριφύλλι θα ανθίσει και πάλι… όπως πάντοτε!"

Πανό "πράσινης" αγάπης αλά Νιούκαστλ στη Λεωφόρο!

Κάτι αντίστοιχο έκαναν και οι οπαδοί της Νιούκαστλ προ ημερών, καθώς και η ιστορική αγγλική ομάδα δεν βιώνει τις καλύτερες ημέρες της. Αυτοί είχαν σηκώσει πανό στο ματς με τη Μπέρνλι, το οποιο έγραφε:

Πανό "πράσινης" αγάπης αλά Νιούκαστλ στη Λεωφόρο!

"Μην γυρίσεις ποτέ την πλάτη στην ομάδα σου. Συνέχισε να την υποστηρίζεις. Είναι η δική σου ομάδα και πίστεψε με, μια μέρα θα πάρεις τον σύλλογό σου πίσω και θα είναι όλα όσα ήθελες να είναι. Η Νιούκαστλ είναι μεγαλύτερη από τον καθένα. Ξέρω ότι σε πληγώνει. Αλλά απλά συνέχισε. Είναι μόνο ένας άνθρωπος. Εμείς είμαστε μια πόλη, ένας ολόκληρος πληθυσμός. Εμπιστέψου με".

News 24/7

24MEDIA NETWORK