Πάνω από τον υπολογιστή ο "Λύμπε" για να λυθεί του Ιμπάρμπο!

Η αδιάκοπη ανταλλαγή emails με την Κάλιαρι και του μάνατζερ του Κολομβιανού επιθετικού, το στοιχείο-κλειδί στη σκληρή διαπραγμάτευση επί του οικονομικού και τα περιθώρια που στενεύουν ολοένα και περισσότερο.

Πάνω από τον υπολογιστή ο "Λύμπε" για να λυθεί του Ιμπάρμπο!

Με τίποτα άλλο, πέρα από τη διαπραγμάτευση που αφορά τη διακοπή του δανεισμού του Βίκτορ Ιμπάρμπο, δεν ασχολείται ο Νίκος Λυμπερόπουλος το τελευταίο διήμερο. Μάλιστα την Παρασκευή οι... ηλεκτρονικές συζητήσεις εντάθηκαν, αφού ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει δύο μέτωπα ανοικτά, επικοινωνώντας ταυτόχρονα και συνεχώς τόσο με τους ανθρώπους της Κάλιαρι, που έχει τα δικαιώματα του Κολομβιανού επιθετικού, όσο και με τον μάνατζερ του.

Η όλη διαπραγμάτευση αφορά αποκλειστικά και μόνο το οικονομικό κομμάτι, το οποίο θ' ανοίξει το δρόμο για την οριστική λύση σ' ένα θέμα που "καίει" ένα μήνα τώρα το "τριφύλλι". Διότι εκτός από τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν σε βάθος χρόνου (συνολικά 1.2 εκατ.), θα ελευθερωθεί και μία θέση ξένου επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία στην αγορά.

Στην όλη κουβέντα ο Παναθηναϊκός έχει πλέον και έναν... απρόσμενο σύμμαχο, καθώς οι πληροφορίες από την Ιταλία λένε πως έχει ήδη βρεθεί η ομάδα που θα προσθέσει τον Ιμπάρμπο στο ρόστερ της μέχρι το τέλος της σεζόν (με οψιόν αγοράς). Αν και ακούστηκαν πολλοί προορισμοί, η Σαμπντόρια θα είναι αυτή στην οποία θα καταλήξει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού. Ένας παράγοντας αυτός επιτρέπει στον Νίκο Λυμπερόπουλο να φέρει τη διαπραγμάτευση πιο κοντά στα "θέλω" του Παναθηναϊκού και πιέζει όσο μπορεί προς αυτήν την κατεύθυνση, αφού τα περιθώρια απ' όλες τις απόψεις (οικονομικές, χρονικές) είναι πολύ στενά.

Εκτιμάται πάντως πως το ζήτημα θα έχει λυθεί οριστικά μέχρι την Κυριακή. Έτσι ώστε όλοι να προλάβουν τα χρονικά όρια της μεταγραφικής περιόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK