Παπάζογλου, ο πρώτος "συμπαίκτης" του Γιαννακόπουλου

Ποιος είναι o Έλληνας επιχειρηματίας που μπαίνει στην "ομάδα" του διοικητικού ηγέτη της "πράσινης" ΚΑΕ προκειμένου να συμμετάσχει στο PAO Foundation. Ποια είναι η κοινή αφετηρία τους και πού αλλού έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

Παπάζογλου, ο πρώτος "συμπαίκτης" του Γιαννακόπουλου

Ο σχεδιασμός της διοικητικής και χρηματοδοτικής δομής του PAO Foundation είναι σε πλήρη εξέλιξη εδώ κι αρκετές εβδομάδες απ' την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο διοικητικός ηγέτης της "πράσινης" ΚΑΕ πραγματοποιεί συνεχόμενα ραντεβού κι επαφές επί προσωπικού με επιχειρηματίες κι επιφανείς φίλους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να δημιουργήσει έναν πολύ ισχυρό σχηματισμό, με τον οποίο θα πορευτεί ο σύλλογος στην επόμενη μέρα.

Οι έως τώρα προσεγγίσεις που έχουν γίνει απ' τον ισχυρό άνδρα του μπασκετικού "τριφυλλιού" έχουν βρει μεγάλη ανταπόκριση σε αρκετά πρόσωπα του επιχειρηματικού γίγνεσθαι της χώρας, που έχουν δείξει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον επένδυσης, σ' ένα πρότζεκτ συσπείρωσης όλων των παναθηναϊκών δυνάμεων, με κεντρικό πρόσωπο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Οι πληροφορίες του Contra.gr, αναφέρουν πως ένας απ' τους "συμπαίκτες" που έχουν "κλειδώσει" και θεωρείται δεδομένο πως θα αποτελέσει μέλος του βασικού "πυρήνα" της ομάδας Γιαννακόπουλου, είναι ο Κωνσταντίνος Παπάζογλου, γιος των ιδρυτών του ομίλου ΠΑΦΑΡΜ, Γιώργου Παπάζογλου κι ένας εκ των πιο σημαντικών Ελλήνων επιχειρηματιών στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας.

Η οικογένεια Παπάζογλου, απ' τις πρωτοπόρες στη χώρα μας στη βιομηχανία φαρμάκων, έχει πολυετείς δεσμούς φιλίας με την οικογένεια Γιαννακόπουλου, με τις δύο εταιρίες τους (ΒΙΑΝΕΞ και ΠΑΦΑΡΜ) να έχουν πολύ στενή συνεργασία τα τελευταία χρόνια.

Στις 16 Μαρτίου 2016 μάλιστα, οι δύο οικογένειες ένωσαν τις δυνάμεις τους με την εξαγορά (με ποσοστά 50% αντίστοιχα) του brand της Superfoods (Astra Medical Hellas Superfoods), της πλέον δυναμικής εταιρίας στον κλάδο φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Στη δε παρουσίαση της εξαγοράς, που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη του Ζαππείου, οι δύο διάδοχοι και συνεχιστές των Παύλου Γιαννακόπουλου και Γιώργου Παπάζογλου έκαναν (μια δυναμική) κοινή εμφάνιση, παρουσιάζοντας μία πολύ σημαντική επένδυση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά.

ΟΙ ΕΤΕΡΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει συζητήσει πολλές φορές με τον Κωνσταντίνο Παπάζογλου το πρότζεκτ του PAO Foundation, με τον τελευταίο να δείχνει μεγάλη διάθεση για να συμμετάσχει οικονομικά και να αποτελέσει μέλος της "ομάδας Γιαννακόπουλου", η οποία μεγαλώνει διαρκώς. Είτε και με άλλους επιχειρηματίες που έχουν δείξει διάθεση να συμμετάσχουν χρηματοδοτικά είτε ακόμη και με σημαντικές χορηγίες που θα καλύψουν όλο το φάσμα της παναθηναϊκής οικογένειας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK