Παραιτήσεις στη Συμμαχία, εκλογές τον Νοέμβριο

Άνοιξε ο δρόμος για την περαιτέρω συμμετοχή των απλών φιλάθλων στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Εντός του Νοεμβρίου θα λάβουν χώρα οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέο ΔΣ στην Παναθηναϊκό Συμμαχία μετά τις εξελίξεις της Πέμπτης (παραιτήθηκαν και τυπικά ο πρόεδρος Σπύρος Βλάχος και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Σαραβάκος).

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός της χρήσης 1/7/16 έως 30/6/17 και ταυτόχρονα αποφασίστηκε ομόφωνα η σύγκλιση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης και η προκήρυξη εκλογών εντός του Νοεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί η σχετική πρόσκληση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Από τη Συμμαχία προσκάλεσαν "όλους τους  φιλάθλους μας να γίνουν τακτικά Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έτσι ώστε να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές και ενημερώνουμε ότι τα ήδη υπάρχοντα ηλεκτρονικά Μέλη (συνδρομή 20€) μπορούν να γίνουν τακτικά ώστε να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές με την καταβολή 30€ επιπλέον".