Παραιτήσεις στη Συμμαχία, εκλογές τον Νοέμβριο

Άνοιξε ο δρόμος για την περαιτέρω συμμετοχή των απλών φιλάθλων στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

30/09/2017 Panathinaikos Vs PAS Giannina for Superleague season 2017-18, in Apostolos Nikolaidis Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
30/09/2017 Panathinaikos Vs PAS Giannina for Superleague season 2017-18, in Apostolos Nikolaidis Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE

Εντός του Νοεμβρίου θα λάβουν χώρα οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέο ΔΣ στην Παναθηναϊκό Συμμαχία μετά τις εξελίξεις της Πέμπτης (παραιτήθηκαν και τυπικά ο πρόεδρος Σπύρος Βλάχος και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Σαραβάκος).

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός της χρήσης 1/7/16 έως 30/6/17 και ταυτόχρονα αποφασίστηκε ομόφωνα η σύγκλιση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης και η προκήρυξη εκλογών εντός του Νοεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί η σχετική πρόσκληση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Από τη Συμμαχία προσκάλεσαν " όλους τους φιλάθλους μας να γίνουν τακτικά Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έτσι ώστε να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές και ενημερώνουμε ότι τα ήδη υπάρχοντα ηλεκτρονικά Μέλη (συνδρομή 20€) μπορούν να γίνουν τακτικά ώστε να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές με την καταβολή 30€ επιπλέον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK