Πατάει Αθήνα για... υψηλές επαφές ο Πιεμπονγκσάντ

Ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ φθάνει σύμφωνα με πληροφορίες την Τετάρτη στην Αθήνα για να έχει επαφές-μεταξύ άλλων-και με κυβερνητικά στελέχη.

Ημέρα σοβαρών εξελίξεων στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να είναι η Τετάρτη (23/5).

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα αφιχθεί στην Αθήνα με δύο κύριους στόχους. Να συναντηθεί με κυβερνητικά κλιμάκια και εν συνεχεία να δώσει το πράσινο φως έτσι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στο fund που εκπροσωπεί.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα αφιχθεί χωρίς τυμπανοκρουσίες ενώ και οι όποιες επαφές του στην Αθήνα θα παραμείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν θα ανακοινωθούν.

Την ίδια ώρα ο έλεγχος στα λογιστικά βιβλία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζεται έτσι ώστε οι επίδοξοι αγοραστές της εταιρίας να έχουν μία πλήρη και σαφή εικόνα των οικονομικών πεπραγμένων.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).