Περιπλέκεται η υπόθεση του Γουακάσο

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο ενημέρωσε τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό πως έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο (09/07), όμως σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Γκάνας υποστήριξε πως δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με το "τριφύλλι", ενώ οι οι συμπατριώτες του τον στέλνουν στην Έλτσε!

Περιπλέκεται η υπόθεση του Γουακάσο

Μπέρδεμα έχει προκύψει με την υπόθεση του Μουμπάρακ Γουακάσο που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού. Οι διοικούντες το "τριφύλλι" έχουν ενημερωθεί επίσημα πως ο Γκανέζος άσος θα έρθει στην Αθήνα το Σάββατο (09/07), αφού υπήρξε πρόβλημα με το διαβατήριό του, το οποίο δεν του επέτρεπε να αφιχθεί στην Ελλάδα χθες (06/07), όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι "Metro Tv" της Γκάνας αποκάλυψε πως έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, χαρακτήρισε προχωρημένη τη διαπραγμάτευση, όμως έκανε λόγο για προσφορές από την Ισπανία, τις οποίες κι εξετάζει.

Την ίδια ώρα η γκανέζικη ιστοσελίδα "Footballmadeinghana.com" με αποκλειστικό ρεπορτάζ, ισχυρίστηκε ότι ο Γουακάσο έχει επαφές με στελέχη της Έλτσε, προκειμένου να συνεργαστούν ξανά.

Όπως και να έχει Γουακάσο δεν έχει αποδεσμευτεί, αφού οι συζητήσεις του ατζέντη του με τους διοικούντες την Ρουμπίν Καζάν δεν έχουν τελεσφορήσει. Επομένως, ούτε ο ποδοσφαιριστής μπορεί να υπογράψει με άλλη ομάδα, προτού λυθεί το ισχύον συμβόλαιο του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK