Πλησιάζει σε Ιβάνοφ ο Παναθηναϊκός

Ο Ιβάν Ιβάνοφ είναι όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας.

Πλησιάζει σε Ιβάνοφ ο Παναθηναϊκός

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιβάν Ιβάνοφ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο 28χρονος φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του "τριφυλλιού" για το κέντρο της άμυνας ενόψει της νέας σεζόν.

Πρόκειται για διεθνή αριστεροπόδαρο στόπερ, ο οποίος έχει ύψος 1.86 και το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Τον Ιανουάριο του 2014 ο Βούλγαρος υπέστη ρήξη χιαστών η οποία τον κράτησε εκτός δράσης για μια ολόκληρη σεζόν και τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τη Βασιλεία, στην οποία ήταν βασικό στέλεχος μέχρι τότε. Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπήκε ξανά πέρυσι, μετρώντας συνολικά 16 συμμετοχές.

Εκτός από τη Βασιλεία, ο Ιβάνοφ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παρτιζάν Βελιγραδίοιυ (83 συμμετοχές, 10 γκολ) και ΤΣΣΚΑ Σόφιας (36 συμμετοχές, 3 γκολ), ενώ μετρά 40 συμμετοχές με το εθνόσημο. Μέχρι τον προ διετίας τραυματισμό του αποτελούσε αναντικατάστατο μέλος της εθνικής Βουλγαρίας.

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο τονίζει πως παράλληλα εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK