Ποια 3.3 εκατ. για Μπεργκ; Ούτε τα μισά λένε οι Άραβες!

Μετά το σίριαλ της μεταγραφής του Μπεργκ στην Αλ Αΐν ξεκίνησε ένα νέο... σίριαλ με το πραγματικό ποσό που κόστισε στην ομάδα από το Ντουμπάι ο Σουηδός. Η μανατζερική πιάτσα... βουίζει πως το κόστος είναι στη... μέση από αυτά που γράφονται!

Ποια 3.3 εκατ. για Μπεργκ; Ούτε τα μισά λένε οι Άραβες!

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) η Αλ Αΐν ανακοίνωνε την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό, με τον Σουηδό φορ μάλιστα να ποζάρει σαν... έτοιμος από καιρό με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Πριν καλά-καλά περάσει μία ώρα, διευθυντικό στέλεχος της διοίκησης του συλλόγου από τα Η.Α.Ε, με γραπτή του δήλωση τόνισε πως: "η μεταγραφή του 31χρονου επιθετικού κόστισε πολύ λιγότερο από αυτά που γράφουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό"!

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έκανε το γύρο του κόσμου και σύμφωνα με την πιάτσα των agents το deal δεν ξεπέρασε τα 2.000.000 € από τα 3.300.000€ που έχει διαρρεύσει το τελευταίο 24ωρο!!

Νεότερες πληροφορίες αλλά και τιτιβίσματα από το Αλ Αίν αναφέρουν πως το ποσό ενδέχεται να είναι ακόμα χαμηλότερο και συγκεκριμένα της τάξης του 1.600.000€! Και στις δυο περιπτώσεις, ωστόσο, δεν ξεκαθαρίζεται αν είναι για τη συνολική μεταγραφή ( γιατί έχει να παίρνει και το Αμβούργο) ή μόνο τα χρήματα που θα λάβουν οι "πράσινοι".

Είτε έτσι, είτε αλλιώς πάντως και τα δυο ενδεχόμενα - δεδομένα αναφέρονται σε σαφέστατα μικρότερο οικονομικό όφελος (δηλαδή είτε μιλάμε για 2, είτε για 1,6 μύρια) για τον Παναθηναϊκό από τα περίπου 2,5 εκ. ευρώ που διέρρεαν από χθες "πράσινες" πηγές που θα εισπράξουν για την πώληση του Μπέργκ.

Από εκεί και πέρα αυτό που υπάρχει μέχρι στιγμής ως δεδομένο είναι η επίσημη τοποθέτηση της Αλ Αΐν, που αναφέραμε πιο πάνω, στην οποία τονίστηκε δυο φορές πως η μεταγραφή δεν είναι στα ποσά που έγραψαν αρχικά τα ΜΜΕ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK