"Πόλεμος" στο διαιτητικό με τη νεά αναβολή για Βέμερ!

Το τελευταίο ραντεβού μεταξύ Παναθηναϊκού-Βέμερ στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έφερε νέο κύκλο αντιπαράθεσης και οργής. Διαβάστε για τον απίστευτο λόγο που ανάγκασε σε νέα (48ωρη) αναβολή, την... έκρηξη του δικηγόρου του Γερμανού ποδοσφαιριστή και το κάλεσμα της γραμματέας για να βρεθεί λύση!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) ΕUROKINISSI

Το "σίριαλ" Παναθηναϊκού και Βέμερ θα έχει και άλλα επεισόδια, αφού η εκδίκαση της αίτησης ενεργοποίησης στην ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό που είχε κάνει η πλευρά του Γερμανού την Παρασκευή οδηγήθηκε σε αναβολή.

Αναβολή που αποφασίστηκε μάλιστα εξαιτίας ενός απίστευτου λόγου: ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα έγγραφο που έδειχνε πως το mail με το σκεπτικό της τιμωρίας που έχει λάβει ήδη το διαιτητικό, εδώ και δύο εβδομάδες, έφτασε στην ηλεκτρονική διεύθυνση των "πρασίνων" λειψό, αφού έλειπε κομμάτι κειμένου!

Ο δικηγόρος Άλκης Παπαντωνίου υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει μελετήσει πλήρως το κείμενο, επειδή δεν το είχε ολόκληρο και ζήτησε αναβολή, επειδή αφενός απουσίαζε για ημέρες και δεν πρόλαβε να μελετήσει το σκεπτικό αφετέρου η εκδίκαση της αίτησης που είχε κάνει η πλευρά του Γερμανού ήταν πρωτοείσακτη.

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όλο αυτό προκάλεσε την "έκρηξη" του δικηγόρου του Βέμερ, Πάρης Ατλαμάζογλου, ο οποίος έκανε λόγο για παρελκυστικές τακτικές από πλευράς Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι κάνει τα πάντα απλά για να κερδίσει χρόνο και ότι " τα παιχνίδια τελειώνουν και δεν θα επιβληθεί ποινή στον Παναθηναϊκό".

Τότε η έδρα κάλεσε στην αίθουσα τη γραμματέα του Διαιτητικού για να επιβεβαιώσει αν όντως πήγε κομμένο το mail και εκείνη παραδέχτηκε ότι υπήρχε πρόβλημα και δεν εστάλη όλο το κείμενο. Εκεί ξέσπασε ο δικηγόρος του Βέμερ και είπε " σε εμάς ήρθε ολόκληρο", δείχνοντας μάλιστα το τυπωμένο κείμενο!

Το αποτέλεσμα όλων αυτών; Έγινε δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού και αναβλήθηκε η εκδίκαση μέχρι την Παρασκευή στις 13:00, με την πλευρά του παίκτη να ζητάει πάντως να βγει επί τόπου η απόφαση για να ενεργοποιηθεί η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το "τριφύλλι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK