POLL: Μετά τον Στραματσόνι, τι;

Ο Αντρέα Στραματσόνι αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, με το Τριφύλλι να ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Ποια τα ονόματα που έχουν ακουστεί για του "πράσινους"; Ψηφίστε στο POLL του Contra.gr τον καταλληλότερο για να αναλάβει την... ηλεκτρική καρέκλα.

POLL: Μετά τον Στραματσόνι, τι;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα του Παναθηναϊκού και την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη ο Αντρεά Στραματσόνι αποτέλεσε παρελθόν.

Ο Ιταλός είχε τραγικά ποσοστά κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον "πράσινο πάγκο" και πλέον οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναζητούν τον διάδοχο με την ελπίδα ότι η ομάδα θα βελτιωθεί.

Νούμερο ένα υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία δεν είναι άλλος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος παραμένει ελεύθερος εδώ και μερικούς μήνες. Είναι Έλληνας, οικονομικός, γνωρίζει το πρωτάθλημα και τους παίκτες, ενώ είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στον Πανιώνιο. Το μόνο αρνητικό του είναι ότι είχε συζητήσει να αναλάβει το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα έχουν προταθεί και εξετάζονται ο Ράζβαν Λουτσέσκου και ο Γιώργος Δώνης, οι οποίοι βέβαια έχουν συμβόλαια με ομάδες. Ο Μάρκο Σίλβα παραμένει ελεύθερος και είχε ακουστεί, όμως αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση. Όπως πολύ δύσκολες είναι και οι περιπτώσεις του Μαρσέλο Μπιέλσα και του Σέρχιο Κονσεϊσάο που παραμένουν χωρίς ομάδα.

Ψηφίστε στο Contra.gr ποιον προπονητή θα θέλατε να δείτε να κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βονόρτας με ΠΑΟΚ, Ουζουνίδης και... Σίλβα
Παγκόσμια πρωτοτυπία: Με απόφαση Αλαφούζου παραιτήθηκε ο Στραματσόνι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK