Ποστ... αποχαιρετισμού(;) από Εμποκού

Ο Πολ Εμποκού έκανε απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό η οποία θυμίζει περισσότερο... αποχαιρετιστήρια επιστολή. Το παλεύουν, πάντως, οι "πράσινοι" να τον κρατήσουν και την επόμενη περίοδο.

Μπορεί στο πρώτο μισό της περιόδου ο Αφρικανός άσος να μην βοήθησε σχεδόν καθόλου το "τριφύλλι", στη συνέχεια, ωστόσο, υπό την παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη έδειξε εξαιρετική εικόνα.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Νίκος Λυμπερόπουλος προσπαθεί να φτάσει σε νέα συμφωνία με την Κιέβο, έτσι ώστε να ανανεωθεί ο δανεισμός του με υψηλότερο ενοίκιο.

Ο Εμποκού πάντως ανέβασε ποστ στο Instagram στο οποίο κάνει ένα μίνι απολογισμό της σεζόν, ευχαριστώντας παράλληλα τους συμπαίκτες του για όσα έζησε στον Παναθηναϊκό.

"Ευχαριστώ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για αυτή την υπέροχη σεζόν. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας, αλλά πάντα παλεύουμε για την ομάδα. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα βίωνα αυτή την εμπειρία τη σεζόν που μας πέρασε".

 

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.