Πράνιτς: "Αν μας πιέσουν οι φίλαθλοι, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα"

Συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ζήτησε ο Ντάνιελ Πράνιτς μετά την ήττα από τον Πανιώνιο (1-0). Παράλληλα ο άσος του τριφυλλιού συνέστησε ηρεμία προκειμένου να μην χειροτερέψουν τα πράγματα.

Πράνιτς: "Αν μας πιέσουν οι φίλαθλοι, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα"
INTIME SPORTS

Ο Πράνιτς δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση: "Είναι δύσκολο να βρω και να πω τις κατάλληλες λέξεις. Δεν παίξαμε καλά. Κάτι πρέπει να αλλάξει γιατί έτσι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Στόχος ήταν το πρωτάθλημα, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχω διάφορα να πω, αλλά καλύτερα να περάσει αυτή η νύχτα".

Πρόσθεσε: " Θα έλεγα ότι αρκετοί παίκτες είναι φορτισμένοι. Αν θες τη νίκη πρέπει να πιέζεις. Μερικοί είναι φοβισμένοι και δεν πιστεύουν. Να βρούμε λύση και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο. Θέλω να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να μείνουν ήρεμοι, γιατί αν μας πιέσουν τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη διαιτησία, αλλά δεν είναι στιγμή να το συζητήσουμε τώρα".

Διαβάστε ακόμη:

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-0

Τα "όλε" του Πανιωνίου και το ξέσπασμα του Ρισβάνη

Αναστασίου: "Να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να κάνουμε αυτοκριτική"

Η συγκινητική κίνηση του Ζέκα

Χαμός στο twitter για την ήττα του Παναθηναϊκού και Αναστασίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK