"Πράσινη" Παιανία, 40 μήνες μετά!

Η Κ20 του Παναθηναϊκού ήταν η πρώτη που "πάτησε" στο παλιό προπονητήριο του "τριφυλλιού" στην Παιανία το μεσημέρι της Παρασκευής και το Contra.gr σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες (φωτογραφίες).

"Πράσινη" Παιανία, 40 μήνες μετά!

Επειτα από 40 μήνες, το προπονητικό κέντρο της Παιανίας απέκτησε ξανά το μεσημέρι της Παρασκευής (18/11) «πράσινο» χρώμα και γέμισε από… τριφύλλια. Η διαδικασία μετακόμισης της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού (την οποία «έτρεξε» εδώ και τρεις μήνες ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σε συνεργασία με τον Γιάννη Σαμαρά και τον Γιάννη Αλαφούζο) ξεκίνησε, με την ομάδα Νέων (Κ20) του «τριφυλλιού» να πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση στο παλιό προπονητήριο του συλλόγου.

Το πρωί της Παρασκευής, όλα τα τμήματα του «πράσινου» φυτωρίου είχαν ραντεβού στο «Γ. Καλαφάτης», όπου έκαναν την ετήσια φωτογράφιση τους (ανά ηλικιακές ομάδες), για τις ανάγκες του κλαμπ και της επίσημης ιστοσελίδας του Παναθηναϊκού. Εκεί οι παίκτες της ομάδας Νέων, αλλά και το τεχνικό τιμ της Κ20, ενημερώθηκαν πως θα πάνε για προπόνηση στο ένα εκ των δύο γηπέδων με πλαστικό τάπητα του προπονητικού κέντρου της Παιανίας.

Η μεγαλύτερη ηλικιακά ομάδα της Ακαδημίας (μαζί με τον εξοπλισμό της) μεταφέρθηκε με βανάκια στο κέντρο της Παιανίας και προπονήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα. Με τους πιο «παλιούς» απ’ τους μικρούς του Παναθηναϊκού να δείχνουν πολύ χαρούμενοι, που επέστρεψαν στα γήπεδα, όπου έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην Ακαδημία του «τριφυλλιού».

Το πρωί του Σαββάτου (19/11) η προπόνηση των Νέων θα γίνει στο «Γ. Καλαφάτης» και γενικά για λίγες ημέρες, τα προγράμματα θα γίνονται εναλλάξ στα δύο προπονητικά κέντρα, μέχρις ότου: α) Ολοκληρωθεί το βάψιμο και διάφορες άλλες βελτιωτικές εργασίες στα αποδυτήρια του προπονητηρίου της Παιανίας και β) παραδοθεί προς χρήση και το ένα απ’ τα δύο γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα (που έχουν συμφωνηθεί στη σύμβαση που έχει υπογραφεί), αυτό δηλαδή που βρίσκεται δίπλα στο γυμναστήριο.

Μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα ολοκληρωθεί η μετακόμιση όλων των κλιμακίων της Ακαδημίας, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες, με του που αρχίσουν να «τρέχουν» τα βασικά βελτιωτικά έργα στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου, είναι πολύ πιθανό να κάνει και η πρώτη ομάδα προπονήσεις στην Παιανία για 1-2 φορές την εβδομάδα.

"Πράσινη" Παιανία, 40 μήνες μετά!
"Πράσινη" Παιανία, 40 μήνες μετά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK