"Προαναγγελία" αποχώρησης, με ένα "αλλά" από τον Μαρίνο!

Το πρώτο "φεύγω" του Ουζουνίδη που δεν πρόκειται να μείνει στον "πράσινο" πάγκο με το σημερινό διοικητικό status και η μοναδική περίπτωση να αλλάξει την απόφασή του, εφόσον υπάρξει "νέα εποχή" στο ιδιοκτησιακό. Το Contra.gr αναλύει την τελευταία ατάκα του 49χρονου τεχνικού μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

"Προαναγγελία" αποχώρησης, με ένα "αλλά" από τον Μαρίνο!
EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κρατούσε για το τέλος της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την πιο "δυνατή" ατάκα. Αυτή που αφορούσε το μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας πως "… ξέρω τι θέλω αλλά περιμένω να τελειώσει το πρωτάθλημα. Έχω πάρει την απόφασή μου και περιμένω να τελειώσει το ματς με την Ξάνθη".

Για πολλούς απ’ το περιβάλλον του, που γνωρίζουν πράγματα, η συγκεκριμένη δήλωση του 49χρονου τεχνικού ήταν επί της ουσίας μία "προαναγγελία" της αποχώρησής του απ’ τον "πράσινο" πάγκο κι επί της ουσίας το πρώτο "φεύγω". Κι ένα σαφές μήνυμα πως με τις παρούσες, απάνθρωπες κι αντί-ποδοσφαιρικές συνθήκες, που έχει επιβάλλει το υπάρχον διοικητικό σχήμα και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο ίδιος δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να παραμείνει. Ουσιαστικά, ήταν το πρώτο "ξεκαθάρισμα" απ’ την πλευρά του Ουζουνίδη, ο οποίος έφυγε από τη Λεωφόρο πολύ ώρα μετά το ματς με τους Θεσσαλονικείς, όντας σκασμένος για την εξέλιξη και την έκταση που πήρε το σκορ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και πλέον μέσα του δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του, τις οποίες είναι ξεκάθαρο πως σκοπεύει να επικοινωνήσει (και) προς τον κόσμο της ομάδας την προσεχή Κυριακή, μετά το ματς με την Ξάνθη.

Σε όλο αυτό υπάρχει μόνο ένα "αλλά". Κι αυτό συνδέεται ξεκάθαρα με μία πιθανή αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό της "πράσινης" ΠΑΕ. Εάν η διαπραγμάτευση του fund "Pan Asia" του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και παράλληλα, η ομάδα "επιζήσει" οικονομικά αλλά κι από πλευράς ποινών, ο ίδιος είναι διατεθειμένος να καθίσει να συζητήσει μία τέτοια προοπτική. Εφόσον βεβαίως το επιθυμεί και η νέα ιδιοκτησία. Με τη σημερινή κατάσταση ωστόσο, ο Ουζουνίδης νιώθει πως δεν έχει να συζητήσει πλέον τίποτε άλλο. Διότι τα περιθώρια υπομονής του εξαντλήθηκαν σε απόλυτο βαθμό…

ΔΙΠΛΗ "ΖΗΜΙΑ" ΛΟΥΝΤ-"ΚΟΥΡΜΠΕ"

Μέσα σ’ όλα ο Παναθηναϊκός μετράει κι άλλες (αγωνιστικές) "πληγές" για την τελευταία εβδομάδα της σεζόν. Και δη πολύ σοβαρές. Ο Ρόμπιν Λουντ στάθηκε… τυχερός μέσα στην ατυχία του, με τον τραυματισμό του στο γόνατο στα πρώτα 15 λεπτά το ντέρμπι. Ο Φινλανδός μέσος δέχθηκε μία πολύ δυνατή σκαριά που του άφησε σημάδι στο γόνατο και υπήρχε μάλιστα ανησυχία πως μπορεί να είχε υποστεί μέχρι και ράγισμα. Αμέσως μετά το ματς πήγε στο "ΥΓΕΙΑ", όπου έκανε αξονική και το αποτέλεσμα ήταν καθησυχαστικό ως προς τον κίνδυνο του ραγίσματος. Η εξέταση έδειξε βαρύ θλαστικό τραύμα στην έκφυση του έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Του χορηγήθηκε αντιφλεγμονώδη αγωγή και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στην εβδομάδα. Δεδομένα όμως δεν θα είναι διαθέσιμος για το τελευταίο ματς της σεζόν, με την Ξάνθη στη Λεωφόρο.

Ο δε Κουρμπέλης πήγε επίσης στο "ΥΓΕΙΑ", όπου έκανε μαγνητική η οποία έδειξε εκτεταμένη θλάση στην μεσότητα του δικεφάλου μηριαίου στο αριστερό πόδι. Θα ακολουθήσει φυσικοθεραπευτικη αγωγή και υπολογίζεται να μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός προπονήσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK