Προπονήθηκε ο Μπουμσόνγκ, σκέψεις για Νέα Σμύρνη με Ατρόμητο

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπουμσόνγκ, από Τετάρτη γυρίζουν Παιανία οι διεθνείς. Συνεχίζεται η αναζήτηση έδρας για το ματς με τον Ατρόμητο, σκέψεις για τη Νέα Σμύρνη.

Προπονήθηκε ο Μπουμσόνγκ, σκέψεις για Νέα Σμύρνη με Ατρόμητο

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε από το πρώτο παιχνίδι με τη Μάλαγα (22 Αυγούστου), προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Μαζί με τον Γάλλο αμυντικό προπονήθηκαν κανονικά και οι Τοτσέ και Φορναρόλι, οι οποίοι αμφότεροι θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Οσον αφορά στον Πίντο, έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά εκτιμάται ότι τις επόμενες μέρες θα προπονηθεί κανονικά και θα είναι παρών στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Super League.

Από Τετάρτη θα επιστρέφουν σταδιακά οι διεθνείς στην Παιανία και έτσι ο Φερέιρα θα μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, στην οποία ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών αφού ήδη βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK