Πρόστιμο σε τέσσερις παίκτες από Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι επέβαλε πρόστιμο στους Ζέκα, Κουτρουμπή, Μέσο και Μαμούτε για τις κάρτες που έχουν δει στα τελευταία παιχνίδια.

Πολλές και ανόητες πολλές φορές ήταν οι κόκκινες κάρτες που έχει δεχθεί ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν και ειδικά δε στα τελευταία παιχνίδια.

Αυτό έχει κάνει έξαλλο τον Αντρέα Στραματσόνι που αποφάσισε να επιβάλλει πρόστιμο στους Ζέκα, Κουτρουμπή, Μέστο και Μαμούτε.

Οι τρεις πρώτοι έχουν αποβληθεί στα πρόσφατα ματς, ενώ ο τελευταίος αν και δεν δέχθηκε κόκκινη κάρτα, στο ματς με τον ΠΑΟΚ κουτούλησε τον Πέλκα, χάνοντας τον έλεγχο. Ο διαιτητής μπορεί να μην το αντιλήφθηκε, το είδε όμως ο Στραματσόνι.

Αφού ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να δε εκ νέου τέτοιες συμπεριφορές, το θέμα έληξε.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.