"Πρόταση Παναθηναϊκού για Πάρντο"

Ο Ούρκο Πάρντο φέρεται να έχει έχει στα χέρια του πρόταση από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ.

"Πρόταση Παναθηναϊκού για Πάρντο"
Πάρντο-Ολυμπιακός

Ο Ούρκο Πάρντο φέρεται να έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ραδιοφωνικός σταθμός στην Κύπρο.

Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ και νυν ραδιοφωνικός παραγωγός του "Ράδιο Λόγος", Πανίκος Χατζηλιασής, υποστήριξε ότι οι "πράσινοι" έχουν προσεγγίσει τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και του έχουν καταθέσει μία πολύ καλή πρόταση, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του πίσω στην Ελλάδα.

Ο 33χρονος Πάρντο αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ από το 2011, μετά από δύο χρόνια δανεικός στους Πειραιώτες από τη ρουμανική Ράπιντ.

Μετά από την κατάκτηση και του τέταρτου σερί τίτλου, ο γεννημένος στις Βρυξέλλες αλλά με ιταλικό διαβατήριο τερματοφύλακας, που άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Άντερλεχτ και συνέχισε σε αυτές της Μπαρτσελόνα, μένει ελεύθερος.

Ο κυπριακός σύλλογος έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου.

Ο Πάρντο αγωνίστηκε στην Ελλάδα για πρώτη φορά τη σεζόν 2007-2008 με τα γάντια του Ηρακλή και μετά από έναν χρόνο στη Ρουμανία, επέστρεψε στη χώρα μας για τους "ερυθρολεύκους", με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2011.

News 24/7

24MEDIA NETWORK