"Πρόταση Παναθηναϊκού σε Μουμουνί"

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας της Γκάνας, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ζακάρια Μουμουνί, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Διαβάστε τις δηλώσεις του 19χρονου άσου.

Επίσημη πρόταση στον Ζακάρια Μουμουνί φέρεται να έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας της Γκάνας, το οποίο φιλοξενεί και δηλώσεις του 19χρονου άσου.

Ο Μουμουνί θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, αγωνίζεται ως αριστερός χαφ-εξτρέμ, ενώ πέρα από το "τριφύλλι", ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

 

"Έχω δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό κι από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά έχω χρόνο να αποφασίσω που θα πάω", ανέφερε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Starrfmonline.com", η οποία επικαλείται ελληνική πηγή, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 180.000 ευρώ στην WAFA για την απόκτησή του. Όσον αφορά στο στυλ παιχνιδιού του Μουμουνί, διακρίνεται για την ταχύτητά του και την εξαιρετική τεχνική κατάρτισή του.

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.