Ψήφο εμπιστοσύνης στον Αναστασίου έδωσε ο Αλαφούζος

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, ο Γιάννης Αλαφούζο στήριξε τον Γιάννη Αναστασίου στην ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές στο Κορωπί. Επανέρχεται το πριμ των τριών σερί νικών.

Στήριξη, και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο πρόσφερε στον Γιάννη Αναστασίου ο Γιάννης Αλαφούζος την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές στο Κορωπί, τόνισε ότι "σε κάθε περίπτωση προπονητής της ομάδας είναι ο Αναστασίου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Συμπλήρωσε δε ότι "ακόμα και κάποιοι από σας έχουν θέμα με τον κόουτς, αυτό δεν πρόκειται να με επηρεάσει" για να παραπονεθεί στη συνέχεια για τις διαρροές τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι δυνατόν να γράφονται τα πάντα στα σάιτ λίγα λεπτά αφού ειπωθεί κάτι.

Ακολούθως ο Αλαφούζος ενημέρωσε ότι σε περίπτωση τριών συνεχών νικών από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα ο κάθε ποδοσφαιριστής θα εισπράττει 3.000 ευρώ. Εχοντας ήδη δύο νίκες, οι πράσινοι θα κλείσουν τριάδα εφόσον επικρατήσουν και στα Πηγάδια.

Τέλος, αργότερα έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παρακολουθήσει δια ζώσης το παιχνίδι του Σαββάτου.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.