Ραντεβού με Τσάβες στο Σάλτο και εβδομάδα προσφυγών!

Πότε και γιατί θα γίνει τελικά η συνάντηση του ανθρώπου του Παναθηναϊκού με τον Αντρές Τσάβες, τι σκέφτεται να κάνει, πόσο αναμένεται να κρατήσει η υπόθεση και ποια είναι τα νέα… απόνερα της οικονομικής "κανονιάς" που έριξε ο Γιάννης Αλαφούζος. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Ραντεβού με Τσάβες στο Σάλτο και εβδομάδα προσφυγών!
panathinaikos kolaz

Οι εξελίξεις γύρω απ’ την υπόθεση του Αντρές Τσάβες και την "κοπάνα" του, που έχει φτάσει πλέον τις 12 μέρες (!), πήγαν λίγο πίσω χρονικά το τελευταίο 24ωρο. Κι αυτό, διότι ο "πράσινος" απεσταλμένος Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, ο "ενδιάμεσος" ατζέντης της καλοκαιρινής μεταγραφής του "Κομαντάντε" στο "τριφύλλι", έφτασε με πολύωρη καθυστέρηση στο Μπουένος Άιρες.

Το πρώτο ραντεβού, στο οποίο δεν ήταν προγραμματισμένο να δώσει το "παρών" ο Τσάβες, έγινε με τον βασικό ατζέντη του Φερνάντο Ιντάλγο, ο οποίος εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του με την κίνηση του πελάτη του να φύγει χωρίς άδεια, τονίζοντας πως και ο ίδιος τον πιέζει πάρα πολύ να επιστρέψει στην Αθήνα, διότι αυτό είναι το σωστό και το καλύτερο για να εξομαλυνθεί η κατάσταση στην παρούσα φάση.

Γενικά ο Ιντάλγο έδειξε μία μεγάλη διάθεση να συνεργαστεί σ’ όλους τους τομείς με τον Παναθηναϊκό, αναγνωρίζοντας τη… γκέλα του πελάτη του, το πόσο "επικίνδυνη" ήταν για τον 25χρονο επιθετικό και το πόσο θα μπορούσε να βλάψει όλη αυτή η στάση του, τη συνέχεια της καριέρας του. Κι αυτό αν μη τι άλλο, το γεγονός δηλαδή πως ο Παναθηναϊκός διατηρεί έναν καλό "δίαυλο" επικοινωνίας με τον Αργεντινό ατζέντη του Τσάβες, είναι σημαντικό για την εξέλιξη της υπόθεσης…

Η επόμενη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προγραμματισμένη για τις 2 τα ξημερώματα (Ελλάδος) της Παρασκευής (8/12). Κι αυτό, διότι ο Τσάβες δεν βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες, αλλά στη γενέτειρά του στο Σάλτο, το οποίο βρίσκεται περίπου 200 χλμ μακριά απ’ την πρωτεύουσα της Αργεντινής και κάνει θεραπείες με έναν προσωπικό του φυσικοθεραπευτή.

Σ’ αυτή τη συνάντηση λοιπόν είναι πολύ πιθανό πλέον να αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα σε μία σειρά. Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει απ’ τον Τσάβες να ξεκαθαρίσει μία και καλή τη θέση του.

Θέλει να γυρίσει; Βγαίνουν τα εισιτήρια, έρχεται στην Αθήνα και μπαίνει σε μία διαδικασία ειλικρινούς συζήτησης με το κλαμπ, μα πάνω απ’ όλα με τον Ουζουνίδη και την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν θέλει να γυρίσει; Εκεί πλέον μπαίνουν άλλα πράγματα στη μέση και κυρίως ξεκινούν οι συζητήσεις για τους τρόπους του "διαζυγίου". Με την Μπόκα να μπαίνει στην… εξίσωση, είτε ως ενισχυτικός "πόλος" στην αγορά, προκειμένου να βρεθεί ομάδα που θα αγοράσει τον Τσάβες, είτε ακόμη και να συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής του στους "χεϊνέσες", με τον Παναθηναϊκό να προσδοκά πως θα γλιτώσει ένα σημαντικό μέρος απ’ τα χρήματα που δόθηκαν για τη μετακόμιση του "Κομαντάντε".

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση δεν είναι διόλου… απλή. Και θα κρατήσει για αρκετές ημέρες ακόμη, φτάνοντας ακόμη και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο Ντε Μπαρτόλο άλλωστε αναμένεται να μείνει τουλάχιστον 5-6 μέρες στην Αργεντινή για να "τρέξει" από εκεί ως άνθρωπος του Παναθηναϊκού τις εξελίξεις.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ… ΖΟΡΙΑ

Πλην απ’ την υπόθεση της καταγγελίας του Γενς Βέμερ, την οποία σας έφεραν στο φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Πέμπτης το Contra.grκαι το Sport24.gr, ακολουθούν σύντομα κι άλλα οικονομικά "βάσανα" για τον Παναθηναϊκό.

Την προσεχή Δευτέρα (11/12) εκδικάζονται οι προσφυγές των Λέτο (181.000 ευρώ), Μπούρμπου (55.000 ευρώ) που είχαν αναβληθεί προ δύο εβδομάδων, θα γίνει η πρώτη εκδίκαση της προσφυγής του Πέτριτς (200.000 ευρώ για την εφορία), ενώ στο… χορό των καταγγελιών είναι εξαιρετικά πιθανό να (ξανα)μπεί ο Ταυλαρίδης, αφού μέρος του νέου διακανονισμού που είχε γίνει, δεν τηρήθηκε.

Το… κανόνι που έριξε φεύγοντας πίσω του ο Γιάννης Αλαφούζος τον Σεπτέμβρη, δημιουργεί διαρκώς νέα μέτωπα, τα οποία επιβαρύνουν διαρκώς την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, ο οποίος οδηγείται σε μία διαρκή «βύθιση» στην κινούμενη άμμο των χρεών…

News 24/7

24MEDIA NETWORK