Ραντεβού ΠΑΟ - Πανιωνίου για να "κλείσει" ο Μασούντ

Συνάντηση ανάμεσα στις δύο ομάδες το βράδυ της Τετάρτης για να "κλειδώσει" από τώρα η συμφωνία για τον Ιρανό μεσοεπιθετικό. Αποκλειστικό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Ραντεβού ΠΑΟ - Πανιωνίου για να "κλείσει" ο Μασούντ

Δεν είναι κρυφό πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης, απ’ τις πρώτες κιόλας εισηγήσεις του προς την "πράσινη" διοίκηση (απ’ το αρχικό μεταγραφικό ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, ως τις τελευταίες σερί συναντήσεις του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο), είχε ζητήσει την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου. Ενός "10αριού", με τον Μασούντ Σοτζέι του Πανιωνίου να είναι ο Νο1 στόχος του απ’ την ελληνική αγορά.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/12) το Contra.gr σας αποκάλυψε το… ντόμινο της υπόθεσης του Ιρανού με την αντίστοιχη του Ιμπάρμπο και την πρόθεση του Παναθηναϊκού να κινηθεί άμεσα για να κλείσει τον 32χρονο άσο, με το που βρεθεί λύση με την αποδέσμευση του Κολομβιανού φορ και "αδειάσει" θέση ξένου. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν το πήγε ένα… βήμα παρακάτω το βράδυ της Τετάρτης (28/12) , καθώς υπήρξε και ραντεβού ανάμεσα σε στέλεχος του "τριφυλλιού" (τον Νίκο Λυμπερόπουλο λένε οι πληροφορίες) και τους ανθρώπους του Πανιωνίου, με στόχο να "καπαρώσουν" από τώρα οι "πράσινοι" τον διεθνή Ιρανό μεσοεπιθετικό και να τον αποκτήσουν μόλις ελευθερωθεί θέση ξένου στο "πράσινο" ρόστερ.

Το θέμα δείχνει πλέον αρκετά προχωρημένο σε σημείο που να πλησιάζει κατά πολύ η τελική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού και στον Πανιώνιο θέλουν να τον παραχωρήσουν τώρα, για να καρπωθούν ένα ποσό και να μην τον χάσουν ελεύθερο το προσεχές καλοκαίρι. Οι πληροφορίες του Contra.gr επισημαίνουν πως ο Πανιώνιος θέλει ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ, αλλά με γερή (κας) προκαταβολή και παράλληλα, ζητάει να διευθετηθεί το συντομότερο δυνατόν η καθυστέρηση που υπάρχει στην καταβολή της οφειλής από την περσινή μεταγραφή του Μπουμάλ. Παράλληλα ο Παναθηναϊκός πρότεινε να δώσει στον Πανιώνιο πέρα από μετρητά και έμψυχα ανταλλάγματα, με τους "κυανέρυθρους" να μην αποκλείουν και αυτό το ενδεχόμενο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το όλο θέμα προχωράει σε σταθερή βάση και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στο "πράσινο" στρατόπεδο πως η μεταγραφή του Μασούντ, θα "κλείσει" μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Γενάρη, με το που τελειώσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η υπόθεση Ιμπάρμπο! Και ο Ιρανός θα γίνει το δεύτερο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μετά τον Δημήτρη Κουρμπέλη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ηθελε να φύγει και χάρισε χρήματα ο Λεντέσμα
"Καμπάνα" στον Ζέκα με τη σύμφωνη γνώμη Ουζουνίδη-Λυμπερόπουλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK