Ραντεβού του "Λύμπε" με τον μάνατζερ του Ρινάλντι

Στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του Αργεντινού επιθετικού με διάθεση να βρεθεί λύση στο θέμα του "διαζυγίου" του Παναθηναϊκού με τον πελάτη του. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

Ραντεβού του "Λύμπε" με τον μάνατζερ του Ρινάλντι

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του για να αντιμετωπίσει δεκάδες ανοικτά «μέτωπα» σε όλα τα επίπεδα (αναμένοντας τις εξελίξεις και σε διοικητικό επίπεδο) κι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, προσπαθεί να βάλει σε μία… σειρά όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα μπορεί στην παρούσα φάση…

Ένα απ’ τα μεγαλύτερα «αγκάθια» στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, αφορά τον Λαουτάρο Ρινάλντι, ο οποίος δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό απ’ το τεχνικό τιμ και είναι ξεκάθαρη η πρόθεση των «πράσινων» να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του ωστόσο (έως τον Ιούνιο του ’20) και πολύ περισσότερο το ύψος των απολαβών του (500.000 ευρώ ετησίως) αποτελούν πολύ δύσκολο αντικείμενο διαπραγμάτευσης, όπως φάνηκε κι απ’ την πρώτη κουβέντα που έκανε με την πλευρά του παίκτη ο «Λύμπε» γύρω στο Πάσχα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε μία φιλική συζήτηση-ενημέρωση με τον «Ρίνα», όπου του ξεκαθάρισε πως το καλύτερο για όλες τις πλευρές και βεβαίως για τον ίδιο τον παίκτη που είναι «ανενεργός» εδώ κι 6 μήνες, θα ήταν να υπάρξει μία σωστή συνεργασία για να βρεθεί ένας τρόπος «αποδέσμευσης» και να προκύψει ένα φιλικό «διαζύγιο».

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο έκανε ταξίδι στην Αθήνα κι ο (βασικός) Αργεντινός μάνατζερ του Ρινάλντι, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί έως το μεσημέρι της Δευτέρας (22/5) με τον Λυμπερόπουλο, ούτως ώστε να «τρέξουν» οι εξελίξεις και να βρεθεί μία «φόρμουλα» στη λύση του συμβολαίου του.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η πλευρά του παίκτη έχει στα χέρια της μία πρόταση (ενδεχομένως να πρόκειται για τον σύλλογο της Ταϊλάνδης που γράφτηκε προ ημερών) και θα κινηθεί κι εκείνη προς την κατεύθυνσης μίας ξεκάθαρης λύσης, για να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό βεβαίως μένει να ξεκαθαρίσει μετά το ραντεβού που θα γίνει με τον τεχνικό διευθυντή των «πράσινων» εντός της ημέρας, όπου αναμένεται να ανοίξει πλέον τα… χαρτιά της (και) η πλευρά του Ρινάλντι.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα ήταν… ευχής έργον για τους «πράσινους», πριν «βγει» καν η εφετινή σεζόν, να βγάλουν από… πάνω τους ένα απ’ τα μεγαλύτερα «βαρίδια» του σχεδιασμού της επόμενης χρονιάς. Ούτως ώστε να είναι σε θέση να γνωρίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια, τα νούμερα και οι οικονομικά δεδομένα πάνω στα οποία θα μπορέσουν να πορευτούν για τις επόμενες κινήσεις τους…

News 24/7

24MEDIA NETWORK