Ρισβάνης και Παναθηναϊκός προς "διαζύγιο"

Προς αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό οδεύει ο Σπύρος Ρισβάνης, όπως ενημερώθηκε επίσημα από την ομάδα.

Ρισβάνης και Παναθηναϊκός προς "διαζύγιο"
INTIME SPORTS

Εκτός πλάνων του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται ο Σπύρος Ρισβάνης, με συνέπεια να αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Κορωπίου, όπου ενημερώθηκε μετά σχετικά μετά από το πέρας του προγράμματος από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Λεωνίδα Βόκολο.

Η πρόθεση του συλλόγου είναι να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαθέσει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2016, ώστε να βρει ευκολότερα ομάδα.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας με την ομάδα κ-19 αγωνίστηκε ως δανεικός με τη φανέλα του Πανιωνίου στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015 και δεν αποκλείεται να παραμείνει με ελεύθερη μεταγραφή στη Νέα Σμύρνη και τη νέα χρονιά, με τους "πράσινους" απλώς να κρατούν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ρισβάνης και Βόκολος θα έχουν νέα συνάντηση στο "Γ. Καλαφάτης" το Σάββατο για να προχωρήσουν οι τυπικές διαδικασίες της λύσης του συμβολαίου, με τον νεαρό στόπερ να μην ακολουθεί την ομάδα στο πρόγραμμα της θερινής προετοιμασίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK