Ρόμπσον αντί Μπαρτζώκα στην Ακαδημία του ΠΑΟ

Η αιφνιδιαστική αποχώρηση του προπονητή τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής του «τριφυλλιού» και η άμεση αντικατάστασή του με τον Βραζιλιάνο Ντος Σάντος. Εκλεισε και ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ακαδημίας της ΑΕΚ Αγγελος Χατζόπουλος στην Κ15 και ο Αντρέας Ντρενόβα για τις Κ10-Κ12. Ζουμερό παρασκήνιο του Contra.gr.

Ρόμπσον αντί Μπαρτζώκα στην Ακαδημία του ΠΑΟ

Οι σαρωτικές αλλαγές στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού συνεχίζονται, καθώς ακόμη δύο προπονητές των τμημάτων υποδομής του «τριφυλλιού» αποτελούν παρελθόν. Ο λόγος για τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, Παναγιώτη Μπαρτζώκα και τον προπονητή της Κ13 του «πράσινου φυτωρίου» Βασίλη Παπαδάκη, οι οποίοι ενημέρωσαν πως δεν σκοπεύουν να συνεχίσουν άλλο στην Ακαδημία. Αποχωρήσεις που έρχονται σε συνέχεια των Βαγγέλη Σάμιου, Αρη Κυριαζή, Δημήτρη Κλη και του γυμναστή Βαγγέλη Μπέκα, οι οποίοι δεν δέχθηκαν τις μειώσεις που τους προτάθηκαν στις απολαβές τους.

Επί της ουσίας απ’ την «παλιά ομάδα» των προπονητών της «πράσινης» Ακαδημίας, οι μοναδικοί που έχουν απομείνει στην παρούσα φάση είναι οι Κώστας Φρατζέσκος, Κώστας Ταράσης και Θωμάς Μαρουδής, ενώ προς παραμονή είναι και ο τεχνικός της Κ17, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Η αντικατάσταση του Μπαρτζώκα στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού ήταν… άμεση, καθώς οι «πράσινοι» προχώρησαν χθες στην πρόσληψη του Βραζιλιάνου προπονητή τερματοφυλάκων, Ρόμπσον Ντος Σάντος, ο οποίος μάλιστα πήγε στο Κορωπί την Τρίτη (13/6) κι έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους «μικρούς». Ο 38χρονος προπονητής (γεννηθείς στις 1/4/1979) αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας στην Παλμέϊρας, ενώ στην πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου συνεργάστηκε με μεγάλους προπονητές όπως ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι και ο Κάρλος Πρασιντέλι. Σαν προπονητής νεαρών γκολκίπερ στην Ελλάδα, εργάστηκε στον Πανιώνιο με πρώτους προπονητές τους Άκη Μάντζιο, Τάκη Λεμονή και Αντώνη Μανίκα (2010-2014), στον ΠΑΟ Ρουφ, στον ΑΟ Κύπρου Κορυδαλλού και στον Ηλυσιακό.

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΝΟΒΑ

Ο Ρόμπσον Ντος Σάντος δεν ήταν η μοναδική «προσθήκη» στην «πράσινη» Ακαδημία, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με εισήγηση του τεχνικού υπεύθυνου και συντονιστή του προγράμματος ανάπτυξης, Θόδωρου Ελευθεριάδη, ο Παναθηναϊκός έκλεισε και τον μέχρι πρότινος προπονητή της Κ15 της ΑΕΚ, Αγγελο Χατζόπουλο. Ο τελευταίος προορίζεται για αντίστοιχο πόστο (Κ15) στην Ακαδημία του «τριφυλλιού». Παράλληλα «κλείδωσε» και η πρόσληψη του μέχρι πρότινος τεχνικού της Ακαδημίας Παθιακάκη, Αντρέα Ντρενόβα, ο οποίος προορίζεται για τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια των Κ10 έως Κ12 (την Τρίτη έκανε την πρώτο του προπόνηση).

ΔΙΔΥΜΟ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΥ-ΤΑΡΑΣΗ

Σε ότι αφορά τώρα την Κ20 του Παναθηναϊκού, όλα δείχνουν πως οι Τάκης Φύσσας και Θοδωρής Ελευθεριάδης θα δώσουν τα ηνία στους Κώστα Φρατζέσκο και Κώστα Ταράση, οι οποίοι θα αναλάβουν το «τιμόνι» της πιο μεγάλης ηλικιακά ομάδας της Ακαδημίας του «τριφυλλιού». Ο Ταράσης είχε διατελέσει και στο παρελθόν προπονητής της Κ20, ενώ για τον Φρατζέσκο θα είναι η πρώτη «αποστολή» του στους «μεγάλους» του τμήματος υποδομής του Παναθηναϊκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK