Σε επαφές με Μπάλκοβετς ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σλοβενία ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την Ντομζάλε για την μεταγραφή του 23χρονου αριστερού μπακ της ομάδας, Γιούρε Μπάλκοβετς.

Σε επαφές με Μπάλκοβετς ο Παναθηναϊκός

Από τη στιγμή που ο νούμερο ένα στόχος για το αριστερό άκρο της άμυνας (Γκαμπριέλ Σίλβα) χάθηκε, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε να κοιτάει άλλες περιπτώσεις.

Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν έναν κύκλο επαφών με τρεις υποψηφίους, αλλά όπως φαίνεται εκείνος που έχει σαφές προβάδισμα είναι ο 23χρονος διεθνής Σλοβένος αριστερός μπακ της Ντομζάλε, Γιούρε Μπάλκοβετς, ένας παίκτες που "έπαιξε" στα μεταγραφικά και της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σλοβενία πάντως οι "πράσινοι" βρίσκονται σε επαφές με την Ντομζάλε για τον παίκτη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Υπάρχει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα του για τα ματς των πλέι οφ του Europa League και η μεταγραφή εφόσον "κλείσει", να ολοκληρωθεί την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Να σημειωθεί ότι οι άλλοι δύο παίκτες που βρίσκονται στη λίστα των αριστερών μπακ που εξετάζει ο Παναθηναϊκός είναι ο Βινσέντ Μπεσά (31 ετών, Καέν) και πιο χαμηλά ο Ερντίν Ντεμίρ (26 ετών, Μπέβερεν).

News 24/7

24MEDIA NETWORK