Σίγουρος μόνο ο Κωνσταντινίδης για Παναθηναϊκό

O Kωνσταντινίδης που κατεβαίνει άμεσα στην Αθήνα για να φορέσει τα πράσινα και να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό, ο Κάτσε που τηρεί στάση αναμονής θέλοντας να εξαντλήσει τα περιθώρια και η περίπτωση Μυστακίδη που είναι ξεχωριστή. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάψει το "πράσινο φως" μέσω του Ιβάν Σαββίδη για να δοθούν οι Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης, Κάτσε εφόσον βρεθεί φόρμουλα, στον Παναθηναϊκό, μολονότι πλέον δεν υπάρχει το κονσεπτ "δανεισμός Μολέδο"παρά τις όποιες πληροφορίες υπήρξαν από τη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 24ωρα.

Οι πράσινοι ασχολούνται κατά προτεραιότητα ενεργά και σοβαρά μόνο με τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Κουλιμπαλί που πωλείται για να έρθουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Είναι σαφές ο 23χρονος μπακ θα έρθει ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και ο δικέφαλος του Βορρά θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 50% για να αποκομίσει το μέγιστο δυνατό κέρδος σε περίπτωση μεταγραφής. Στην Αθήνα ο παίκτης θα φτάσει την Παρασκευή ή το αργότερο το Σάββατο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr.

Ωστόσο το αν έρθουν και οι άλλοι δύο στην Αθήνα συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες. Kυρίως γιατί ο Παναθηναϊκός επιθυμεί καθεστώς συνιδιοκτησίας για να μην δώσει λαβή για σχόλια και περίεργες φήμες.

Για τον Κάτσε ειδικά το θέμα είχε "παγώσει" εδώ και μέρες, καθώς ο παίκτης προτιμάει να περιμένει ως την 31η Ιανουαρίου, μήοως βρει άλλες προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα, προφανώς μακριά από την Ελλάδα.

Ο Μυστακίδης από την πλευρά του παρότι πιεζόταν να πάει Αθήνα για να πάρει ματς, μετά τον τραυματισμό του (είχε μιλήσει μαζί του και ο Μαρίνος Ουζουνίδης), δεν είναι σίγουρο αν θα μετακινηθεί στην Αθήνα καθώς, όπως ήδη τονίσαμε, ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί δανεισμούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK