"Σκάει" νέα πρόταση για Ζέκα και... φεύγει

Η νεότερη επαφή της Κοπεγχάγης με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Κυριακής (27/8) και η ενημέρωση πως θα επανέλθει με τελική πρόταση για τον Κάρλος Ζέκα. Δεδομένο θεωρούν στη Δανία πως η νέα προσφορά θα είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ και ότι θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του μέσα στο επόμενο 48ωρο. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ICON

Εν αναμονή της τρίτης -και τελικής όπως όλα δείχνουν- πρότασης της Κοπεγχάγης για τον Ζέκα Ροντρίγκες είναι πλέον στον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" έχουν ήδη πάρει (μέσω του μάνατζερ του Ζέκα) μηνύματα από το απόγευμα της Κυριακής πως από τη δανέζικη ομάδα θα επανέλθουν. Τούτο σημαίνει πως το θέμα μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία.

Οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως υπήρξε επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, με τους Δανούς να τονίζουν προς τον Παναθηναϊκό ότι θα καταθέσουν και τρίτη πρόταση για τον 29χρονο κάπτεν του "τριφυλλιού". Εάν κι εφόσον αυτή η προσφορά, έρθει κι επίσημα (μέχρι τις 10.30 μ.μ. δεν είχε έρθει) και προσεγγίζει τα "θέλω" του Παναθηναϊκού (2,5 εκατ. ευρώ) "καθαρά", ο Ζέκα θα πωληθεί στους πρωταθλητές Δανίας.

Οι πληροφορίες απ' τη Δανία αναφέρουν πως οι διοικούντες την Κοπεγχάγη έχουν πλέον διάθεση να καλύψουν τις οικονομικές αξιώσεις των "πράσινων" και πλέον οι πιθανότητες είναι πλέον συντριπτικά υπέρ της ολοκλήρωσης της μεταγραφής μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν πλέον κι επίσημα την πρόταση της Κοπεγχάγης για να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις, ωστόσο δεν είναι τυχαίο πως ήδη εδώ και αρκετές ημέρες "ψάχνονται" στην αγορά για βασικό κεντρικό χαφ, έχοντας κάνει μεγάλη προεργασία, προκειμένου να είναι έτοιμοι για να κλείσουν αμέσως τον αντικαταστάτη του.

Αν δε ολοκληρωθεί η πώληση του Ελληνοπορτογάλου και μπουν στα ταμεία 2,5 εκατ. ευρώ (ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει -απ' τις πρώτες συζητήσεις, όταν ξεκαθάρισε τις αξιώσεις του- τα 2 εκατ. ευρώ να είναι "μπροστά"), τότε το "τριφύλλι" θα έχει πλέον την οικονομική δυνατότητα για να κάνει ακόμη 1-2 μεταγραφές, εστιάζοντας σε winger και κεντρικό αμυντικό, στο φινάλε του μεταγραφικού "παραθύρου".

Ο Ζέκα ήταν... σφίγγα κατά την αποχώρησή του απ' το "Απόστολος Νικολαΐδης". Το μόνο που είπε φεύγοντας ήταν πως "δεν έχω κάτι νεότερο να σας πω για την Κοπεγχάγη. Είτε φύγω είτε μείνω θα μιλήσω μετά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK