Σκέφτεται τον Κουρμπέλη για στόπερ ο Ουζουνίδης

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (3/3) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον σαββατιάτικο (4/3) αγώνα με τη Βέροια στην Λεωφόρο. Οι απουσίες στο κέντρο της άμυνας, είναι πιθανό να αναγκάσουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε... πειράματα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
kourbelis EUROKINISSI SPORTS

Στην αποστολή πάντως που ανακοίνωσε αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος, ο Εβρίτης τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τελικά τον Ράσμους Τελάντερ, αφού είχε μόλις δύο προπονήσεις στα πόδια του μετά τη θλάση στον προσαγωγό που τον κράτησε εκτός για περίπου ένα μήνα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να πιέσει τον Δανό και να τον ρίξει αμέσως σε συνθήκες αγώνα, θέλοντας να είναι πολύ πιο προσεκτικός στην πλήρη αγωνιστική επανένταξή του στην ομάδα. Λογικά όμως ο Τελάντερ θα είναι διαθέσιμος την επόμενη αγωνιστική, στο ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Δεδομένης τώρα (και) της απουσίας του Ροντρίγο Μολέδο ( εκτίει την πρώτη απ’ τις δύο αγωνιστικές ποινής), ο Ουζουνίδης σκέφτεται σοβαρά να μεταφέρει τον Δημήτρη Κουρμπέλη στο κέντρο της «πράσινης» άμυνας, αφήνοντας τον Ευαγγέλου στον πάγκο ως έξτρα λύση για τα μετόπισθεν, εάν κι εφόσον χρειαστεί.

Σ’ αυτή την περίπτωση, φαβορί για τη θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής (δίπλα στον Ζέκα), είναι ο Ρόμπιν Λουντ, ενώ ως «αουτσάιντερ» παίζει και ο Ρέις. Τη τελική απόφασή του πάντως θα την πάρει το πρωί του Σαββάτου, αφού και ο Ευαγγέλου, όποτε χρειάστηκε έδειξε υψηλότατο βαθμό ετοιμότητας παρά το νεαρό της ηλικίας του και ο αγώνας με τη Βέροια, είναι ένα ματς που μπορεί να πάρει ακόμη μια ευκαιρία.

Στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας δεν αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις καθώς ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα ξεκινήσει κάτω απ’ τα γκολπόστ, ενώ την τετράδα της άμυνας θα συμπληρώσουν οι Κουλιμπαλί, Χουλτ στα άκρα και Κουτρουμπής. Στα «φτερά» της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Βιγιαφάνιες (δεξιά) και Εμποκού (αριστερά), ενώ ο Κλωναρίδης θα είναι ο παρτενέρ του Μπεργκ στην κορυφή.

Το πρόγραμμα της προπόνησης στο «Γ. Καλαφάτης» περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πίσπας, Μπουζούκης, ενώ την αποστολή για τον αγώνα με τη Βέροια ( απ’ την οποία έμεινε εκτός ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος) συνθέτουν οι:

Οδ. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μέστο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λουντ, Ζέκα, Ρέις, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK