Κλεψιές, θεατρίνοι και ο ξενόφερτος κίνδυνος!

"Βόμβες" Αλαφούζου: κατηγόρησε για "διπλή κλοπή" τον ΠΑΟΚ, για θέατρο τον Ίβιτς, έκανε ολομέτωπη επίθεση σε Σαββίδη, κατήγγειλε πως υπάρχει δικογραφία για άσκηση βίας από ανθρώπους του δικεφάλου και ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στον ΠΑΟ αν και ηττήθηκε στην προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου

Κλεψιές, θεατρίνοι και ο ξενόφερτος κίνδυνος!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

Ο Γιάννης Αλαφούζος αφού άκουσε τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη, μετά την λήξη του αγώνα στη Τούμπα, θέλησε να του ... απαντήσει άμεσα και ... ευθέως, κάνοντας τηλεφωνική παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» της Nova.

" Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Θεσσαλονίκη γιατί και η μητέρα μου είναι από εκεί, είμαι μισός-μισός, ο πατέρας μου από την Σαντορίνη, η μητέρα μου από την Θεσσαλονίκη, έχω πολλούς συγγενείς και φίλους εκεί. Πραγματικά εκπλήσσομαι με τους υπαινιγμούς του κ. Σαββίδη περί ασφάλειας γιατί ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως πιστεύει στους νόμους και ακολουθεί τυπικές διαδικασίες. Ο ΠΑΟΚ έκλεψε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό.

Ο κύριος Ίβιτς έπαιξε θέατρο σε σχέση με τον τραυματισμό του, το ξέρουμε, μιλήσαμε με τους γιατρούς του Ευαγγελισμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια δικογραφία σε εξέλιξη, γιατί άνθρωποι του ΠΑΟΚ άσκησαν βία εναντίων άλλων ομάδων προκειμένου να πάρουν αποτελέσματα. Εκπλήσσομαι με τις δηλώσεις Σαββίδη, για αυτό σας πήρα τηλέφωνο. Ξέρετε ότι δεν μιλάω, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια στην ανοχή μας"

Για το περιστατικό με τον ... μπυροβόλο τόνισε: "Αυτό είναι καταδικαστέο. Προσπαθήσαμε και βρήκαμε τον άνθρωπο που πέταξε το κουτί. Παρ’ όλα αυτά η αθλητική δικαιοσύνη μας τιμώρησε με τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή. Αυτό είναι κάτι μόνιμο, γιατί εμείς δεν έχουμε σχέση ούτε με την ΕΠΟ, ούτε με την αθλητική δικαιοσύνη σε αντίθεση με άλλους. Παίξαμε ένα τελευταίο ματς παρότι δεν ξέραμε την απόφαση για τον τελικό του Κυπέλλου. Είναι πρόκληση αυτό και δώσαμε οδηγίες στη νομική μας υπηρεσία να κινηθεί κατά των τακτικών δικαστών. Δεν μας νοιάζει τι θα μας κάνουν".

Για την προσπάθεια του για κάθαρση του ποδοσφαίρου, είπε: "Έχω ηττηθεί στην προσπάθεια μου να νικήσουμε τη διαφθορά και να μπουν κανόνες στον ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν εγκαταλείπω τον Παναθηναϊκό. Προτιμώ να πάρω μια θέση πιο πίσω και να ασχοληθώ με τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τον Ιβάν Σαββίδη ήταν λάβρος: " Υπάρχει ένας ξενόφερτος μεγάλος κίνδυνος, διαφορετικά και επικίνδυνα ήθη, μέθοδοι και τρόποι που δεν έχουμε ξαναδεί. Δεν μπορεί να υπάρχει ένας Σαββίδης που να έχει γεμίσει την Ελλάδα με τέτοιες δηλώσεις. Πήγε στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και είπε ότι είναι λαγός. Είπε ότι δίνει 25 εκατομμύρια για το Mega και έδωσε τελικά 11, ενώ οι άλλες δύο προτάσεις ήταν πάνω από 20. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά από που ξεκινάει και που τελειώνει, ούτε για ποιον λόγο έχει ταυτιστεί τόσο πολύ με την Κυβέρνηση. Εμείς καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση, γιατί θα μπορούσε να είχε καθαρίσει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν το κάνει, είναι μόνο λόγια. Ο Παναθηναϊκός θα σταθεί απέναντι από αυτό το σύστημα.

Για τον κύριο Σαββίδη, θα μπορούσαμε να είχαμε μια πολύ πιο ξεκάθαρη σχέση αν μιλούσε ελληνικά. Θέλει να γίνει πολιτικός, θέλει κάνει Κόμμα, θέλει να υπάρχει διχόνοια της Θεσσαλονίκης με την Αθήνα, τι θέλει ακριβώς να πετύχει; Δεν ξέρω γιατί κόπτεται τόσο πολύ για τον ελληνισμό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια αγαπητή ομάδα, οι οπαδοί του τον λατρεύουν και καλά κάνουν, αλλά αυτά που έκανε ο Σαββίδης σε σχέση με εμάς το τελευταίο διάστημα ήταν Ύβρις με την αρχαία έννοια του όρου. Όλη αυτή η στρέβλωση της πραγματικότητας από τον κύριο Σαββίδη προκάλεσε την ύβρη."

Για την δική του παρουσία στον Παναθηναϊκό στην συνέχεια επισήμανε: " Θα το επαναλάβω πως εγώ, σαν Γιάννης Αλαφούζος, έχω ηττηθεί στην προσπάθειά μου, αλλά δεν θα εγκαταλείψω τον Παναθηναϊκό. Το μοντέλο που θέλω είναι να έχει η ομάδα μια καλή εντεκάδα και θα την έχει την επόμενη σεζόν. Παράλληλα με νέα παιδιά από τις Ακαδημίες. Υπάρχει από τη μια η διαφθορά, από την άλλα τεράστια φθορά μας σε θέμα μπάτζετ κλπ, μόνη ελπίδα είναι να βγάλουμε Έλληνες παίκτες.Όπως έγινε το 2003, το 2004, τότε με τη διοίκηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τελικά η Ελλάδα κέρδισε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με πολλούς παίκτες του Παναθηναϊκού. Θέλουμε να το κατορθώσουμε με δικά μας παιδιά και δίπλα τους καλούς ξένους όπως τον Μπεργκ και τον Ζέκα, έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά..."

Για το διπλό στην Τούμπα : "Συγχαίρω τον Ουζουνίδη για την εκπληκτική δουλειά που έκανε, όπως και ο Λυμπερόπουλος, δύο άνθρωποι που πιστεύουν στις αρχές τους και μαζί θα κάνουμε προσπάθεια να πετύχουμε. Εγώ σαν Γιάννης Αλαφούζος πάντως δηλώνω ότι θα συμμετέχω στη χάραξη της στρατηγικής του συλλόγου και θα βοηθήσω ώστε να επιβιώσει οικονομικά, αλλά δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με το ποδόσφαιρο, μόνο με τη διαφορά και τη σαπίλα που επικρατεί σε αυτό..."

Για να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του ο Γιάννης Αλαφούζος: "Ο Παναθηναϊκός την περίοδο της παντοκρατορίας του επί Γιώργου Βαρδινογιάννη δεν κέρδισε όλα τα πρωταθλήματα. Ο Παναθηναϊκός δεν χρησιμοποίησε ποτέ αθέμιτα μέσα, ποτέ δεν έκαψε αυτοκίνητα συγγενών διαιτητών. Στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει κάποιες αρχές, όπως το ευ αγωνίζεσθαι, η αλήθεια και η δικαιοσύνη. Άνθρωποι όπως ο κύριος Σαββίδης δεν αντέχουν την αλήθεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK