ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Εσιέν θετικός σε αλκοτέστ!

Ο Μάικλ Εσιέν βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ τα ξημερώματα της Σαββάτου, μετά από βραδινή έξοδο. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Contra.gr.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Εσιέν θετικός σε αλκοτέστ!

Ο Μάικλ Εσιέν βρισκόταν σε τροχιά ντεμπούτου με τον Παναθηναϊκό, αφού θεωρητικά είχε ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στη Γερμανία για το πρόβλημα στους κοιλιακούς-προαγωγούς.

Το πρωί της Κυριακής ο Γκανέζος μέσος αποχώρησε για προληπτικούς λόγους από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, γεγονός που σκόρπισε απογοήτευση τόσο στον παίχτη όσο και στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που τον υπολόγιζαν για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ της HuffingtonPost.gr, ο παίκτης φαίνεται να αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα. Συγκεκριμένα τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από βραδινή έξοδο, οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό, όταν έπεσε σε αστυνομικό μπλόκο.

Από τον έλεγχο που έγινε, βρέθηκε θετικός σε κατανάλωση αλκοόλ με την τιμή να φτάνει το 0,30. Η συγκεκριμένη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα ενός οδηγού κατατάσσεται στο χαμηλό όριο (ζώνη 0,25 - 0,40) και η ποινή που προβλέπεται από τον ΚΟΚ για μία τέτοια παράβαση είναι πρόστιμο 200 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη:

Δημήτρης Κριτής: Τα ίδια Μιχαλάκη μου, τα ίδια Μιχαλιό μου

Η απάντηση του Παναθηναϊκού για Εσιέν

Ο Αλαφούζος στο Κορωπί για να μιλήσει στους παίκτες

News 24/7

24MEDIA NETWORK