SOS από Ουζουνίδη: "Να το πουν, αν δεν υπάρχει... σωτηρία"

Η θέση του Μαρίνου Ουζουνίδη για την τραγική οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού, η πραγματική βοήθεια που χρειάζεται το κλαμπ και το "δώρο" που θα ήθελε για τα γενέθλιά του!

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για πρώτη φορά απ' την ημέρα που “γιγαντώθηκε” η οικονομική κρίση στον Παναθηναϊκό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδειξε σημάδια... απογοήτευσης στις δηλώσεις του στη NOVA, τονίζοντας πως εάν δεν υπάρχει τρόπος για να σωθεί η ομάδα, θα είναι προτιμότερο να βγει κάποιος απ' το κλαμπ και να το δηλώσει ξεκάθαρα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ακόμη στον αριθμό του χρέους που έχει η ομάδα, αλλά και στη βοήθεια του κόσμου.

"Μακάρι να έχουμε την ίδια στήριξη. Την ίδια υποστήριξη στην ομάδα και να είναι τόσο κόσμια όπως και με τον ΠΑΣ. Επειδή ακολουθούν ντέρμπι, τους θέλουμε στο γήπεδο και θέλει προσοχή γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο τιμωρίας.

Πιστεύω ο κόσμος πως είναι μια μεγάλη βοήθεια προς την ομάδα. Μόνος του κακά τα ψέματα δεν μπορεί, αλλά είναι μεγάλη βοήθεια που θα δώσει περισσότερη ζωή στο σύλλογο. Ευελπιστούμε κάποιοι να εκτιμήσουν αυτό το όνομα που λέγεται Παναθηναϊκός και να σταθούν κοντά του.

Πρέπει να βγουν κάποιοι και να μιλήσουν. Να πουν: "κύριοι θέλουμε τη βοήθεια σας". Αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγεις και να το πεις, γιατί να δημιουργήσεις πρόβλημα και στον κόσμο που θέλει να βοηθήσει. Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτός".

Ο Ουζουνίδης ρωτήθηκε ακόμη για τα οικονομικά στοιχεία και το εάν τον "τρόμαξε" το νούμερο του χρέους. "Δεν τρόμαξα με τους αριθμούς των χρεών. Τους ήξερα (σ.σ. γελάει). Νομίζω πως πρώτη φορά στην ιστορία δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος σε ομάδα. Οχι, μόνο σε εμάς αλλά σε όλες. Θεωρητικά υπάρχει και είναι ο κύριος Αλαφούζος".

Ακολούθως αναφέρθηκε στο ματς της Δευτέρας (16/10) με την ΑΕΛ, λέγοντας πως "...έχει καλούς παίκτες σαν μονάδα, αλλά ακόμα δεν έχει το σύνολο που πρέπει. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα τα άλλα. Η ΑΕΛ έχει γίνει πιο σφιχτή με τον καινούριο προπονητή", ενώ πρόσθεσε για τον Γιακούμπα Σιλά: "Μπορεί να καλύψει τον Ζέκα, αλλά θέλει να μάθει το στιλ παιχνιδιού. Το μόνο που με κάνει να είμαι αισιόδοξος είναι η ατομική ποιότητα. Οι παίκτες έχουν διάθεση και θέλουν να μάθουν".

Για τις δικές του αντοχές στον πάγκο, είπε: "Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να παραιτηθώ. Δεν είναι μια καλή κατασταση για κανέναν επαγγελματία να δουλεύει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είναι μια πραγματικότητα. Έχω μάθει να προσαρμόζομαι με την πραγματικότητα, όχι μ' αυτό που θα ήθελα να έχω. Υπάρχουν αυτά τα δεδομένα και οφείλω εγώ και τα άλλα παιδιά να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Αναφορικα με την πώληση του Βλαχοδήμου και το αν ήθελε να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι, απάντησε: "Βέβαια θα ήθελα. Από εκεί και πέρα όμως όταν είσαι σε δυσκολίες δεν είσαι εσύ που αποφασίζεις, άλλοι το κάνουν. Άλλοι αυτοί που δίνουν τα χρήματα, άλλοι αυτοί που έχουν τις επιλογές. Ο Οδυσσέας ανεξάρτητα αν θα μείνει ή όχι είναι ένα παιδί που έχει πολλά προσόντα. Είναι ένα παιδί που πιστεύω ότι στα επόμενα χρόνια θα εξελιχθεί πολύ περισσότερο. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Δεν μπορείς να πεις εύκολα όχι σε τέτοιες συγκυρίες".

Τέλος, ο Ελληνας τεχνικός που είχε γενέθλια πριν από λίγες μέρες αναφέρθηκε και στο δώρο που θα ήθελε: "Την υγεία μας και η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Η ομάδα να βρει κάτι για να την οδηγήσει εκεί που της αρμόζει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK