Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Ουζουνίδης: όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά

Πόσες οι πιθανότητες να βγει στην αγορά για προπονητή ο Παναθηναϊκός; Αρκετές, δεδομένης της ψυχολογικής κούρασης του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος συζητάει αυτήν την ώρα για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κουρασμένος; Ναι. Απλήρωτος; Επίσης. Απροστάτευτος; Αναμφίβολα! Προδομένος; Το λιγότερο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει φτάσει στα όρια του και το μέλλον του στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα εξαρτηθεί από τα όσα θα ειπωθούν στο ραντεβού που αυτήν την ώρα έχει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Εβρίτης προπονητής παρέα με τον μάνατζέρ του (και κατά συνθήκη τεχνικό διευθυντή) Ντίνο Διαμαντόπουλο κανόνισαν συνάντηση με τους επικεφαλής της διοίκησης με στόχο να θέσουν όλα τα θέματα επί τάπητος. Και ν' αποφασίσουν, αν θα συνεχίσουν από κοινού την ενασχόλησή τους με τον "πράσινο" οργανισμό.

Μένουν ή φεύγουν; Όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά... Ακόμη και της παραίτησης, αφού άκρη δεν φαίνεται να βγαίνει. Ούτε φυσικά ικανοποιούνται τα αιτήματά του.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ

Σ' αυτό το σημείο ήρθε η κατάσταση μετά τα όσα ζήτησε από τον Ουζουνίδη ο Τουμαζάτος, υπεύθυνος επί της οικονομικής διαχείρισης, μεταφέροντάς του εκ νέου την απόφαση (του Γιάννη Αλαφούζου) να φύγουν όλοι οι ξένοι (λύνοντας τα συμβόλαιά τους), ξανά, ακόμη και ο τραυματίας Λουτσιάνο, πλην του Μουνιέ (ίσως τον... ξέχασαν), να πουληθεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όχι όμως στον ΠΑΟΚ, και να δουλέψει με την ομάδα των νέων.

Υπό αυτές τις συνθήκες είναι λογικό ο προπονητής του Παναθηναϊκού να μην μπορεί ν' αντέξει άλλο τον εσωτερικό πόλεμο που δέχεται μέσα στην ΠΑΕ και το ότι δεν εκτιμάται πως δουλεύει απλήρωτος, την ίδια στιγμή που του βάζουν συνεχώς εμπόδια στη δουλειά του.

Το εξοργιστικό είναι πως, ενώ ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος έχει έναν καλό δίαυλο επικοινωνίας με τον ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης είναι πρόθυμος να δώσει "ζεστό" χρήμα και ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν στον Ουζουνίδη, το δικαίωμα να κάνει τη δουλειά του, ο Αλαφούζος και ο συνεργάτες του δεν προχωρούν τη συγκεκριμένη συμφωνία. Συνολικά ο Ουζουνίδης αντιλαμβάνεται πως υπάρχει αδιέξοδο, φοβάται πως με το ρόστερ που θέλουν να τον αφήσουν να δουλέψουν θα έρθουν μεγάλες συντριβές και για πρώτη φορά είναι αποφασισμένος ν' αφήσει κι αυτός το καράβι που βουλιάζει.

Τις τελευταίες ημέρες, οι άνθρωποι του Αλαφούζου κάνουν τα πάντα για να υπονομευόσουν το έργο του και να τον οδηγήσουν σε παραίτηση. Δεν είναι τυχαίο πως, όπως απολύτως ορθά έγραψε ο Ευάγγελος Μίχος τη Δευτέρα, είχαν έρθει σε επαφή με τον Τσιώλη που τον έχουν stand-by.

Η δική μου πληροφόρηση είναι πως ο Βασίλης Κωνσταντίνου τον είχε πλησιάσει πριν αναλάβει την Κέρκυρα, για να έχει έτοιμο διάδοχο, ρωτώντας τον αν θέλει να δουλέψει με παιδιά από την ακαδημία και ο ίδιος ο Τσιώλης είπε πως σέβεται τον Ουζουνίδη.

Βέβαια ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή και μόνο αν αποχωρήσει, θα μπει στην διαδικασία να συζητήσει.

Το τελευταίο διάστημα προχώρα και το σχέδιο με Κώστα Φραντζέσκο. Μόνο που δεν έχει δίπλωμα και το πιο πιθανό είναι αν τρέξουν οι εξελίξεις να πάει δίδυμο με τον Βονόρτα. Πρώτα βέβαια θα πρέπει να τους αδειάσει τη γωνιά ο Ουζουνίδης και να ενεργοποιηθεί το σχέδιο πλήρης απαξίωσης του Παναθηναϊκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK