Στην Αθήνα μετά από 22 ώρες ο Λουτσιάνο Νέβες

Η ανυπομονησία του Λουτσιάνο Νέβες για να μπει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και να παίξει στα πρώτα παιχνίδια του, αλλά και ο διάλογός του με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στην Αθήνα μετά από 22 ώρες ο Λουτσιάνο Νέβες

Η κούρασή του; Τεράστια… Δεν είναι και μικρό πράγμα να ταξιδεύεις για 22 ώρες σερί και να έρχεσαι απ’ τη μία άκρη της γης στην άλλη. Πόσο μάλλον, όταν στο ενδιάμεσο δεν σε… πάνε και οι εσωτερικές πτήσεις στη Βραζιλία, με αποτέλεσμα να καθυστερεί κατά 8 ώρες ο αρχικός χρόνος άφιξης.

Ο Λουτσιάνο Νέβες πάντως, έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 00.47 του Σαββάτου πάρα πολύ ευδιάθετος, με ενδιάμεση πτήση από τη Ζυρίχη. Μαζί του ήταν ο συνεργάτης του μάνατζέρ του Νίλσον Μόουρα, ονόματι Ντανίλο Σίλβα και ο δικηγόρος του γραφείου τους, οι οποίοι θα αναλάβουν το Σάββατο (15/7) τις τελευταίες λεπτομέρειες γύρω απ’ τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Στην ίδια πτήση από τη Ζυρίχη ήταν και ο υπεύθυνος αγώνων της ΠΑΕ και πρόεδρος της Παναθηναϊκός Συμμαχίας, Σπύρος Βλάχος, ο οποίος επέστρεφε από τη Νιόν, όπου βρέθηκε για την κλήρωση του Europa League και συνόδευσε το βραζιλιάνικο «τιμ» στο ξενοδοχείο τους, μαζί με τον μεταφραστή του Παναθηναϊκού, Μιγκέλ Καπουάνο.

Ο ίδιος ο Λουτσιάνο, παρά το εξαντλητικό ταξίδι ήταν πολύ ευδιάθετος κι έδειχνε ευτυχισμένος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. " Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Βλέπω κόσμο που ήρθε να με υποδεχτεί και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με παγκόσμια ιστορία και ελπίζω κι εγώ να γίνω μέρος του. Είμαι χαρούμενος που ήρθα και τώρα πρέπει να συνεχίσω την δουλειά και την προπόνηση προκειμένου να ενταχθώ γρήγορα στην ομάδα και να πάρω μέρος στους πρώτους αγώνες".

Ερωτηθείς για τη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται, ο 24χρονος άσος τόνισε πως " θα έλεγα σαν βασικός φορ, εκεί με είχε βάλει και ο προπονητής της εθνικής μου ομάδα και νομίζω ότι είναι μία θέση που μπορώ να πετύχω τέρματα"

Όσο για την διπλή επικοινωνία που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη πριν δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό; " Είπαμε πολλά αλλά βασικά μου παρουσίασε το πρότζεκτ κι εγώ τώρα πρέπει να δείξω το τι μπορώ να κάνω στον αγωνιστικό χώρο…".

Ο Λουτσιάνο Νέβες θα ξεκουραστεί για λίγες ώρες και νωρίς το πρωί του Σαββάτου θα βρεθεί στο «ΥΓΕΙΑ» προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι ακολούθως από εργομετρικό έλεγχο (μαζί με τον Καμπέσας), προτού πάει στην «πράσινη» ΠΑΕ, για να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του…

News 24/7

24MEDIA NETWORK