Στην Αθήνα ο Ασάνοβιτς, μιλάει με τον Παναγόπουλο

Ο Αλιόσα Ασάνοβιτς βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και λίγα 24ώρα έχοντας συνάντηση με τον Χρήστο Παναγόπουλο, Γιάννη Αλαφούζο. Ποιος ο λόγος της επίσκεψης του Κροάτη παλαίμαχου άσου του "τριφυλλιού" και ποιος ο ρόλος του γιου του.

Στην Αθήνα ο Ασάνοβιτς, μιλάει με τον Παναγόπουλο
asanovic

Μετά την εντυπωσιακή πορεία της Κροατίας στο Μουντιάλ του 1998, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του "εγκέφαλου" της "Vatreni" για δυο χρόνια! Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε καλή παρουσία, όμως δυο χρόνια μετά την φυγή του από το "τριφύλλι" αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Το μέλλον των δυο πλευρών φαίνεται πως βρέθηκε ξανά στο ίδιο μονοπάτι, αφού ο Αλιόσα Ασάνοβιτς βρίσκεται μέσα στους υποψήφιους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού που έμεινε... ορφανή μετά την αποχώρηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Ο Κροάτης, που έχει εμπειρία ως βοηθός προπονητή και τεχνικός διευθυντής σε ομάδα της Σλοβακίας, βρίσκεται στην χώρα μας από την περασμένη Τρίτη ουσιαστικά... προτείνοντας τον εαυτό του! Την Παρασκευή (16/12) συναντήθηκε με τον Χρήστο Παναγόπουλο, συζητώντας τις ιδέες του όσον αφορά τον Παναθηναϊκό.

Μέσα στο επόμενο διήμερο θα καταρτιστεί η τελική λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές, η οποία θα παραδοθεί στον Γιάννη Αλαφούζο έτσι ώστε να αποφασίσει με τους συνεργάτες του τα ονόματα που θα πάνε στον... τελικό. Ο Κροάτης φυσικά ελπίζει να βρεθεί μέσα σε αυτούς.

ΔΙΠΛΟΣ ΡΟΛΟΣ

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, ο Ασάνοβιτς είναι στην Ελλάδα για να μιλήσει με ομάδες και για τον γιο του, Αντόνιο, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Ο 25άχρονος άσος αγωνίζεται ως αμυντικός και αμυντικός μέσος, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Στρέντα στην οποία υπήρξε τεχνικός διευθυντής ο πατέρας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK