Ο Βλάχος το μάτι της διοίκησης στην ομάδα, ο γενικός αρχηγός στον "πάγο"

Ο Σπύρος Βλάχος θα είναι πλέον ο συνδετικός κρίκος διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος ενώ το θέμα του γενικού αρχηγού δεν εγκαταλείπεται αλλά μετατίθεται χρονικά.

Ο Βλάχος το μάτι της διοίκησης στην ομάδα, ο γενικός αρχηγός στον "πάγο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περισσότερες από δύο ώρες κράτησε το μεσημέρι της Τρίτης (8/11) η ευρεία σύσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στα γραφεία του ΣΚΑΪ, με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Αντρέα Στραματσόνι και τους στενούς συνεργάτες του προέδρου, Χρήστο Παναγόπουλο, Αγησίλαο Τουμαζάτο, Σπύρο Βλάχο και Αθηνά Μπαλωμένου, προκειμένου να αναζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους θα βγει η ομάδα απ’ την κρίση στην οποία έχει περιέλθει.

Ο πρόεδρος των «πράσινων» ανέλυσε με κάθε έναν ξεχωριστά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της ΠΑΕ και του αγωνιστικού τμήματος, ενώ τέθηκε επί τάπητος και η προοπτική επιπλέον ενδυνάμωσης του ποδοσφαιρικού με έναν γενικό αρχηγό, αλλά κι ένα πρόσωπο, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου με τη διοίκηση.

Αυτόν ακριβώς το σημαντικό ρόλο, του συνδετικού κρίκου, αποφασίστηκε να αναλάβει ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Σπύρος Βλάχος, ο οποίος θα έχει και εκείνος λόγο όσον αφορά σε θέματα πειθαρχίας μέσα στα "πράσινα" αποδυτήρια.

Όσον αφορά στη σκέψη για τοποθέτηση ανθρώπου στο πόστο του γενικού αρχηγού, το συγκεκριμένο πλάνο πηγαίνει πίσω στην παρούσα φάση, όμως αυτό δεν σημαίνει πως εγκαταλείπεται, με τον Γιάννη Αλαφούζο να θέλει να κάνει όσο το δυνατόν πιο προσεκτική επιλογή για αυτή τη θέση.

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από σήμερα ο Σπύρος Βλάχος αναλαμβάνει εντεταλμένος της διοίκησης στην εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτελώντας το συνδετικό κρίκο διοίκησης και ποδοσφαιρικού. Η συγκεκριμένη θέση δεν υπήρχε στο οργανόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια, δημιουργείται προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες που διαπιστώθηκαν και δεν σχετίζεται με το πόστο του γενικού αρχηγού", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με την ολόθερμη εισήγηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Γιάννης Αλαφούζος υπογράμμισε προς όλους, πως ο προπονητής στηρίζεται απόλυτα απ’ την ομάδα και άπαντες θα πρέπει να επικεντρωθούν στο πως θα παραμείνει ο Παναθηναϊκός ενωμένος για να βγει απ’ τη δίνη και να παρουσιάσει «αντίδραση» απ’ το ματς με την ΑΕΚ, ξεκινώντας μια προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Σπύρος Βλάχος προσλήφθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2012 και εργάστηκε σε διάφορα πόστα, όντας από τους κινητήριους μοχλούς της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας". Μέχρι που στις 24 Απριλίου 2016 αναδείχθηκε και πρόεδρός της

Στο βιογραφικό του σημείωμα ενόψει των τότε εκλογών, ανέφερε:

"Ο Σπύρος Βλάχος γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1990 στην Κέρκυρα. Μεγαλώνοντας σε μια άκρως Παναθηναϊκή οικογένεια , δεν θα μπορούσε παρά κι αυτός να λατρέψει την ομάδα με το τριφύλλι στο στήθος. Όνειρο του ήταν πάντα η ενασχόληση με την ομάδα της καρδιάς του, τον Παναθηναϊκό. Κι αυτός ήταν ο κύριος γνώμονας σχεδόν για κάθε επιλογή που έκανε στην ζωή του, ακόμα και για την επιλογή της σχολής του, αφού είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Ο λόγος επιλογής της συγκεκριμένης σχολής ήταν από την μια το γεγονός ότι θα μπορούσε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του να κάνει μεταπτυχιακό στο SportsManagement κι από την άλλη το γεγονός ότι βρισκόταν στην Αθήνα κι έτσι θα μπορούσε να παρακολουθεί από κοντά κάθε βήμα της αγαπημένης του ομάδας. Όπως κι έκανε καθώς από την πρώτη στιγμή που ήρθε από την Κέρκυρα δεν έχασε κανέναν αγώνα, αγοράζοντας κάθε χρόνο εισιτήρια διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Στα 22 του χρόνια το όνειρο του άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά, καθώς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που προσλήφθηκε για να στελεχώσει την Παναθηναϊκή Συμμαχία. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι είναι διατεθειμένος να αναλάβει πολλές και μεγάλες ευθύνες και μάλιστα το έκανε με επιτυχία αφού κατάφερε παρά τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο σωστά το Σωματείο.

Όραμα του είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός, χωρίς εσωτερικές τριβές, με δικό του γήπεδο, ισχυρή διοίκηση και ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πιστεύει ότι ένα από τα βασικά συστατικά αυτής της νέας προσπάθειας θα πρέπει να είναι η στελέχωση της ομάδας με νέα πρόσωπα, τα οποία θα έχουν γνώσεις, όρεξη για δουλειά αλλά κυρίως αγάπη για την Παναθηναϊκή ιδέα.

Υ.Γ : Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έτοιμος για νέα "μεταγραφή" ο Αλαφούζος
Μένει ο Στραματσόνι!
Οπαδοί σε Αλαφούζο: "Να φύγεις, αν δεν μπορείς!"
Οργή στο Κορωπί από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τι φώναξαν στον Στραματσόνι
Με ταξί φυγαδεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού!
Σύσκεψη τη Δευτέρα στον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK