Στις 12 Φλεβάρη η ώρα της κρίσης για Χουλτ και Παναθηναϊκό

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του Νίκλας Χούλτ εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όμως μπορεί να μείνει ελεύθερος στις 12 Φεβρουαρίου όταν και θα εκδικαστεί η νέα προσφυγή του.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το σίριαλ όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Νίκλας Χουλτ δεν λέει να τελειώσει, με το τελευταίο επεισόδιο που παίχτηκε να βρίσκει πάντως τον Παναθηναϊκό νικητή στα... σημεία.

Η προσφυγή του είχε καταθέσει εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Χουλτ απορρίφτηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αφού οι "πράσινοι" είχαν τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητές τους προς τον παίκτη για τον μήνα Οκτώβριο και έτσι ο Σουηδός δεν έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει άμεσα από το "τριφύλλι".

Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει σε λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου που θα εκδικαστεί η νέα πρόσφυγή του εις βάρος του Παναθηναϊκού. Αυτή αφορά την αποτυχία του Παναθηναϊκού να του καταβάλλει τη συμφωνημένη δόση του Δεκεμβρίου, με το ποσό που αξιώνει ο παίκτης να είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

Συγκεκριμένα απαιτεί να του καταβληθεί το ποσό των 477.000 ευρώ και να αποκτήσει την ελευθερία του, ενώ σε περίπτωση που και πάλι οι "πράσινοι" δεν φανούν συνεπείς, θα ζητήσει απαγόρευση μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό στις δύο επόμενες μεταγραφιικές περιόδους.

Φυσικά, δεν αποκλείεται μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου να έχουμε εξέλιξη, με τον Παναθηναϊκό άλλωσε να είναι θετικός στην πώλωσή του με οικονομικό αντάλλαγμα ώστε να βάλει χρήματα στα ταμεία του και να καλύψει κάποιες από τις (πολλές) τρύπες που υπάρχουν εκεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK