Στο κάδρο και ο Αμαλφιτανό!

Η γαλλική λύση που εξετάζουν οι "πράσινοι" για τον επιτελικό μέσο, όσο δεν ξεκολλάει η υπόθεση του Βίκτορ Ιμπάρμπο που κρατάει "εγκλωβισμένη" τη μεταγραφική υπόθεση του Μασούντ. Τι ισχύει για την περίπτωση του Ρομέν Αμαλφιτανό. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Κώστα Γουλή.

Στο κάδρο και ο Αμαλφιτανό!

Το ραντεβού της Τετάρτης (4/1) ανάμεσα στον Νίκο Λυμπερόπουλο και το μάνατζερ του Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν «γέννησε» πολλές «ειδήσεις», πέραν της κοινής διάθεσης και των δύο πλευρών να βρεθεί μια (ουσιαστική) λύση και να χωρίσουν οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Κολομβιανό επιθετικό.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» κατέθεσε στον ατζέντη του 26χρονου τον απίστευτο εκνευρισμό που έχουν προκαλέσει στο σύλλογο τα «καμώματα» του… κοπανατζή Ιμπάρμπο και του ξεκαθάρισε πως πρέπει πλέον να βρεθεί σύντομα ο τρόπος για να «σπάσει» ο δανεισμός του απ’ την Κάλιαρι. Χωρίς βεβαίως να «αναιρούνται» οι πειθαρχικές διαδικασίες που έχουν κινηθεί απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού μετά τις «τρέλες» του παίκτη, για να διασφαλίσει ο σύλλογος τα συμφέροντά του.

Το σημαντικό ήταν πως ο Καλέρι, έδειξε γενικά μια διάθεση να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση και να προχωρήσει η όλη διαδικασία. Επίσης, επιβεβαίωσε πως υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στην Κάλιαρι και την κινεζική Ουχάν Ζαλ για την πώληση του 26χρονου επιθετικού, αλλά ισχυρίστηκε πως το θέμα δεν είναι ακόμη τόσο προχωρημένο, όσο παρουσιάζεται απ’ τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο "ΜΠΑΜΠΗΣ" ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Η ουσία είναι ότι πλέον οι «πράσινοι» περιμένουν τις επόμενες εξελίξεις στην υπόθεση του Ιμπάρμπο, με την ελπίδα πως δεν θα τραβήξει πολύ χρονικά, αφού επηρεάζει σχεδόν όλο το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Τόσο ως προς το ποσό που θέλει να γλιτώσει ο σύλλογος απ’ το β’ εξάμηνο του δανεισμού του (περίπου 1,2 εκατ. ευρώ με την εφορία), όσο κι ως προς το να «αδειάσει» μια θέση απ’ την πεντάδα των «ξένων» στο «πράσινο» ρόστερ, όπου επί του παρόντος δεν υπάρχουν περιθώρια για επιλογές μη κοινοτικών παικτών.

Ειδικά για τη θέση του επιτελικού χαφ, που αυτή τη στιγμή αποτελεί προτεραιότητα για τον Ουζουνίδη, η υπόθεση Ιμπάρμπο, έχει βάλει στον «πάγο» την περίπτωση του διεθνή Ιρανού μέσου, Σοτζέι Μασούντ του Πανιωνίου, παρά τις επαφές που έχουν ήδη γίνει με τον Πανιώνιο..

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 28ΧΡΟΝΟΥ ΓΑΛΛΟΥ

Για το λόγο αυτό άλλωστε (μέχρι και όταν ξεκαθαρίσει το θέμα του «Μπάμπη»), στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει να βλέπουν με προσοχή και περιπτώσεις «10αριών» απ’ την κοινοτική αγορά και δη τη γαλλική. Πηγές του Contra.gr αναφέρουν πως ένας απ’ τους παίκτες που ενδιαφέρουν «ζεστά» τον Παναθηναϊκό, είναι ο 28χρονος επιτελικός χαφ της Ντιζόν, Ρομέν Αμαλφιτανό (παίζει και δεξί «φτερό»), ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο 28χρονος μέσος (συμπαίκτης του Μεχντί Αμπεΐντ στη γαλλική ομάδα, με 11 συμμετοχές και 1 ασίστ την εφετινή σεζόν), προτάθηκε προ δεκαημέρου, έχει «τσεκαριστεί» ήδη απ’ τους Λυμπερόπουλο, Ουζουνίδη και το «πράσινο» τμήμα σκάουτινγκ και μαζί με άλλη μια επιλογή χαφ απ’ τη Γαλλία είναι στις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, μολονότι έχει στα χέρια του πρόταση κι απ’ την τουρκική Αλάνιασπορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK