Στο Κορωπί ο Εσιέν

Ο Μάικλ Εσιέν βρέθηκε την Κυριακή στο Κορωπί προκειμένου να περάσει από λειτουργικά τεστ και πρόβαρε για πρώτη φορά τη φανέλα με το τριφύλλι. Ο Γκανέζος άσος γνώρισε τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ είχε επαφές και με τους νέους συμπαίκτες του. Δείτε το φωτορεπορτάζ του Contra.gr.

Ανεπισήμως, η σεζόν 2015-2016 άρχισε για τον Παναθηναϊκό, με την υποβολή σε εργομετρικές μετρήσεις, του πρώτου γκρουπ των ποδοσφαιριστών, το Σάββατο (27/6) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και συνεχίστηκε την Κυριακή (28/6) με το β' γκρουπ.

Στα τεστ υποβλήθηκαν οι Στιλ, Μπούρμπος, Πέτριτς, Βασίλης Αγγελόπουλος και Ατζαγκούν. Ο Εσιέν έκανε κάποια λειτουργικά τεστ και θα περάσει από  εργομετρικά με το τρίτο γκρουπ, στις 2 Ιουλίου.

Τη διαδικασία επέβλεψε ο γυμναστής, Γιουσέφ Φος, με τη συνεργασία των καταρτισμένων μελών του προπονητικού επιτελείου, ενώ, παρών ήταν και ο προπονητής, Γιάννης Αναστασίου.

Ο Αναστασίου συνομίλησε με τους παριστάμενους παίκτες, ενημερώθηκε για τις επιδόσεις τους και τους ανέλυσε εν τάχει, τι θα επακολουθήσει στην προετοιμασία.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ήταν ευδιάθετοι, ξεκούραστοι από τις διακοπές τους και έτοιμοι να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Εσιέν στο Κορωπί:

 

Διαβάστε ακόμη:

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Θελάντερ

"Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ισπανία"