Στον αέρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Σιγή ιχθύος τηρούν στον Παναθηναϊκό σχετικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει από το μεσημέρι περί απόρριψης του φακέλου αδειοδότησης της ομάδας, που απειλεί να τινάξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό στον αέρα.

Στον αέρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" περιμένουν την απόφαση της Παρασκευής (24/05), ωστόσο εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η ομάδα θα πάρει την αδειοδότηση ακόμα και σε πρώτο βαθμό.

Σε περίπτωση που η απόφαση είναι αρνητική, η "πράσινη" ΠΑΕ έχει δικαίωμα έφεσης, ενώ η τελική ετυμηγορία θα βγει στο τέλος του μήνα.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν πάρει αδειοδότηση, θα "τιναχθεί" στον αέρα και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, καθώς θα υπάρξει περιορισμός στις κινήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα θα επιτρέπονται μόλις τέσσερις μεταγραφές άνω των 24 ετών.

Το πρωί, εξάλλου, έγινε μία σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ με τη συμμετοχή των Γιάννη Αλαφούζου, Νίκου Νταμπίζα, Δημήτρη Σαραβάκου και Γρηγόρη Παπαβασιλείου, όπου συζητήθηκαν τα μεταγραφικά, αλλά και το κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας με κάποια φιλικά παιχνίδια σε Ολλανδία και Αγγλία.

Την Κυριακή (26/05) οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος θα μεταβούν στην Πράγα προκειμένου να προβούν στο τελικό τσεκάρισμα του 27χρονου μέσου της Ντούκλα Πράγας, Τόμας Μπόρεκ για τον οποίο έχει ήδη δώσει την έγκρισή του ο Γιάννης Αναστασίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK