Στραματσόνι: "Αυτός δεν ήταν πραγματικός Παναθηναϊκός"

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά τη φιλική ήττα από την Ομόνοια, ωστόσο τόνισε πως δεν ανησυχεί ενόψει του αγώνα με την Μπρόντμπι.

Στραματσόνι: "Αυτός δεν ήταν πραγματικός Παναθηναϊκός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε φιλική ήττα με 3-0 από την Ομόνοια λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Μπρόντμπι για το Europa League και ο τεχνικός του, Αντρέα Στραματσόνι, δεν θέλησε να ψάξει δικαιολογίες.

"Μερικές φορές αυτό συμβαίνει. Αυτός δεν είναι ο πραγματικός Παναθηναϊκός. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, κυρίως αμυντικά. Η άμυνά μας ήταν το δυνατό μας σημείο στα προηγούμενα ματς καθώς δεν δεχτήκαμε γκολ αλλά για να είμαι ειλικρινής σήμερα πολλοί παίκτες δεν αντιμετώπισαν με σωστή νοοτροπία το ματς", τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ανησυχείτε καθόλου ενόψει του αγώνα με την Μπρόντμπι; "Δεν ανησυχώ. Σε λίγες μέρες θα δείτε τον πραγματικό Παναθηναϊκό".

Τι δεν πήγε καλά σήμερα; "Όπως σας είπα και χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες δεν προσεγγίσαμε σωστά αυτό το φιλικό αμυντικά. Δεν είναι μόνο θέμα ενός παίκτη, του Μολέντο ή των παικτών που δεν ήταν εδώ. Το μόνο θετικό απόψε ήταν οι οπαδοί μας. Φανταστικοί ήταν οι μόνοι που ήταν το αληθινό μέρος του Παναθηναϊκού. Είναιπολύ σημαντικό να ξεχάσουμε αυτό το ματς καθώς στο επόμενο ματς θα δείτε τον πραγματικό Παναθηναϊκό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ομόνοια - Παναθηναϊκός 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK