Στραματσόνι: "Έχω τους έντεκα των πλέι οφ στο μυαλό μου"

Ο Αντρέα Στραματσόνι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση απέναντι στον Πανθρακικό, ενώ αποκάλυψε πως έχει στο μυαλό του τούς 11 ποδοσφαιριστές που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλέι οφ.

Στραματσόνι: "Έχω τους έντεκα των πλέι οφ στο μυαλό μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, επικρατώντας με το εμφατικό 6-1 του Πανθρακικού στο "Απ. Νικολαΐδης".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Αντρέα Στραματσόνι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ στάθηκε στους ποδοσφαιρικές που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ήταν η καλύτερη εμφάνιση με εσάς στον πάγκο;

"Μεγαλώνουμε σιγά-σιγά σχετικά με τον τρόπο που παίζουμε. Οι παίκτες παιχνίδι με το παιχνίδι κατανοούν τη φιλοσοφία μας".

Στα πλέι οφ θα έχετε μια πιο σταθερή ενδεκάδα;

"Έχω την καλύτερη ενδεκάδα στο μυαλό μου. Μέχρι τώρα ήθελα να μάθω τα χαρακτηριστικά όλων των παικτών για το τώρα και το μέλλον. Έχω τους έντεκα στο μυαλό μου".

Υπάρχουν αρκετά σενάρια για τις μεταγραφές, για παίκτες που παίζουν και στην επίθεση. Λέτο και Μπεργκ, είναι το επιθετικό δίδυμο στο μυαλό σας για του χρόνου;

"Δεν είναι καλό να μιλάμε για μεταγραφές. Θέλω οι παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι για τα πλέι-οφ. Ο Λέτο και ο Μπεργκ, όλη η ομάδα έδειξαν πολύ συγκεντρωμένοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 6-1
Δείτε όλα τα γκολ της τελευταίας αγωνιστικής της Super League
Δείτε πώς διαμορφώνεται η ειδική βαθμολογία των πλέι οφ
Μπεργκ: "Εύχομαι να είμαι εδώ και του χρόνου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK