Στραματσόνι: "Γι' αυτό αφήνω εκτός Καλτσά και Εσιέν"

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, μίλησε για τον αποκλεισμό από την ενδεκάδα των Καλτσά και Εσιέν.

Στραματσόνι: "Γι' αυτό αφήνω εκτός Καλτσά και Εσιέν"
Εσιέν-Καλτσάς-Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανθρακικό και εξήγησε γιατί έχει αφήσει εκτός ενδεκάδας τους Νίκο Καλτσά και Μάικλ Εσιέν, ενώ μίλησε και για την εικόνα της ομάδας στο τελευταίο διάστημα.

Οι δηλώσεις Στραματσόνι στη "Nova"

Για τον απολογισμό του πρωταθλήματος

"Πρώτα από όλα έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε καλοί σε αυτό τον αγώνα. Είναι σημαντικό και για τον κόσμο μας αλλά και για τη βαθμολογία. Θεωρώ πως σε κάποια πράγματα τα πήγαμε καλά, αλλά σε κάποια άλλα όχι τόσο καλά. Κατά τη γνώμη μου το σημαντικό κομμάτι είναι πως είμαστε συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια να χτίσουμε μια καλή ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο".

Για το εάν ορισμένοι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν τον αγώνα με τον Πανθρακικό ως ευκαιρία για να δείξουν πράγματα

"Θα μπορούσε να είναι ευκαιρία για κάποιους παίκτες. Για εμένα είναι σημαντικές και οι προπονήσεις, δίνω μεγάλη σημασία σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και σε κάθε περίπτωση ο αγώνας αύριο θα μπορούσε να είναι ευκαιρία για κάθε ποδοσφαιριστή. Αυτά τα παιχνίδια όμως, είναι αρκετά δύσκολα. Θα πρέπει να τα προσεγγίσεις με τον σωστό τρόπο. Με τη Βέροια είχαμε πάρα πολύ κακή προσέγγιση. Οπότε το πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι να υπάρξει καλύτερη προσέγγιση του αγώνα".

Για τον κίνδυνο να έχουν οι ποδοσφαιριστές το μυαλό τους στα πλέι οφ

"Ελπίζω πως αυτό δεν συμβαίνει, γιατί πίεσα τους παίκτες μου αυτή την εβδομάδα για να καταλάβουν πως θα πρέπει να έχουμε όσο το δυνατό περισσότερους πόντους στα play off. Συνεπώς πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι για να αρχίσουμε από μια καλύτερη θέση στα πλέι οφ".

Για την απουσία του Νίκου Καλτσά και του Μάικλ Εσιέν

"Δεν υπάρχει κάτι παράξενο με τον Καλτσά. Είναι φυσιολογικό οι παίκτες να έχουν μια καλή περίοδο και κάποιες φορές να τους βλέπεις να μην είναι σε τόσο καλή φόρμα. Ειναι φυσικό μερικές φορές να διαλέγω αυτόν, άλλες φορές τον Μπουμάλ, άλλες τον Εβανζελίστα γιατί παίζουν στην ίδια θέση. Πιστεύω πως σε ένα κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό, προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα που θα έχει ανταγωνισμό δυο καλών παικτών σε κάθε θέση. Αυτό είναι που θέλω κι εγώ, είναι αρκετά σημαντικό να διεκδικούν τη θέση. Σε ό,τι αφορά τον Εσιέν, ήταν καθαρά τεχνικοί λόγοι που δεν επελέγη αυτό το διάστημα. Έχω μιλήσει μαζί του, του εξήγησα τους λόγους που συμβαίνει αυτό, είναι επαγγελματίας και κατανόησε την επιλογή μου".

Για τη φήμη ότι αναλαμβάνει την επίβλεψη των ακαδημιών

"Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, το ενδιαφέρον μου έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την πρώτη ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απορρίφθηκε η προσφυγή Παναθηναϊκού για την ποινή Κοντονή
Το βραβείο του Βιγιαφάνιες για την 25η αγωνιστική
Δημήτρης Κριτής: Ανανεώνει και φουλάρει τις μηχανές

News 24/7

24MEDIA NETWORK