Στραματσόνι: "Με την Θέλτα... δοκιμαζόμαστε"

Ο Αντρέα Στραματσόνι δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός φτιάχτηκε για αγώνες σαν αυτόν με την Θέλτα και τόνισε πως παρά τις απουσίες θέλει να δει μία ομάδα που θα έχει την εμπειρία να ξέρει πότε θα επιτεθεί.

Στραματσόνι: "Με την Θέλτα... δοκιμαζόμαστε"
stramatsoni ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβασμένος, αλλά και γεμάτος απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Θέλτα ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ξεκαθάρισε πως οι απουσίες δεν πρέπει να επηρεάσουν τη φιλοσοφία των πράσινων, ενώ στάθηκε αποκάλυψε κάποια από τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Ισπανούς.

Για το γεγονός ότι είχε μια δύσκολη εβδομάδα, ελέω των τραυματισμών, κι αν του αλλάζουν το πλάνο και το σύστημα οι πολλές απουσίες, είπε:

"Αύριο θα είναι ο καλύτερος τρόπος να τσεκάρουμε το ρόστερ μας. Όταν δημιουργήσαμε την ομάδα αυτή, τη φτιάξαμε για να συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις. Κάποιες φορές μπορεί να χάσεις κάποιους παίκτες. Παρά τις απουσίες όμως, ο Παναθηναϊκός πρέπει και θα είναι ο ίδιος, με την ίδια στρατηγική και την ίδια νοοτροπία. Όποιος παίξει αύριο θα κάνει το καλύτερό του μέσα στο γήπεδο".

Για το αν του αλλάζει αγωνιστική τη φιλοσοφία, το γεγονός ότι του λείπουν όλοι οι αριστεροπόδαροι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Χουχούμη, δήλωσε:

"(σ.σ. χαμογέλασε). Αν δεν κάνω λάθος και η Θέλτα παίζει με αριστερό μπακ που χρησιμοποιεί το δεξί πόδι. Σωστά; Δεν είναι θέμα λοιπόν μόνο ενός παίκτη. Αύριο θέλω να παίξουμε συνολικά με την ίδια νοοτροπία. Ξέρουμε ότι έχουμε πρόβλημα αριστερά, διότι είναι δύο παίκτες μας εκτός. Θέλω να βάλω στο γήπεδο εμπειρία και να νιώσει η ομάδα ασφάλεια, να είναι συμπαγής. Ξέρουμε ότι πρέπει να αντικαταστήσουμε δύο παίκτες αριστερά βεβαίως".

Για την Θέλτα, σχολίασε:

"Είναι σε καλή κατάσταση μετά από μια άσχημη εκκίνηση. Ο Μπερίτσο έιναι πολύ καλός προπονητής. Εχουν μεγάλη ποιότητα μπροστά ασχέτως αν της λείπει ο Ορεγιάνα που μου αρέσει πολύ σαν παίκτης. Εχουν τον Πεπίτο Ρόσι, τον Γκουιντέτι, τον Σίστο, τον Ιάγο Ασπας. Τους σεβόμαστε, αλλά η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη και θέλουμε να είμαστε μια καλή ομάδα απέναντί τους".

Για το πως θέλει να παίξει την Πέμπτη. Να κυριαρχήσει στο γήπεδο ή να περιμένει ένα γκολ στην κόντρα επίθεση, είπε:

"Πρέπει να είμαστε όπως σε κάθε ευρωπαϊκό ματς συμπαγείς, αλλά να ξέρουμε, ποτέ να σταματήσουμε να επιτιθέμαστε. Όπως λέμε σε μια ιταλική ποδοσφαιρική έκφραση, να μην σταματήσουμε ποτέ τις επιθέσεις μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK