Στραματσόνι: "Nα δούμε εάν αξίζουν να βρίσκονται στο νέο Παναθηναϊκό"

Για τις ευκαιρίες που έδωσε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές μίλησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε.

Στραματσόνι: "Nα δούμε εάν αξίζουν να βρίσκονται στο νέο Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός προπονητής:

Για τα αμυντικά προβλήματα και τα λάθη: " Για να είμαι ειλικρινείς κάναμε πολλά λάθη απόψε και προτιμώ να μιλήσω για ομαδικά λάθη και όχι για ατομικά. Καμιά φορά και το λέω γενικά για περιπτώσεις όπως του Σάντσεθ, του Τελάντερ και του Βλαχοδήμου, όταν δεν παίζεις για αρκετό διάστημα χρειάζεσαι παιχνίδια για να επανέλθεις. Αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο, είναι λάθος όλων μας και δικό μου λάθος πρώτα απ' όλα, πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να κοιτάξουμε μπροστά".

Για την επιλογή του Μαμούτε για βασικό:" Ίσως ήταν δικό μου λάθος γιατί τα χαρακτηριστικά του Λέτο με τον Μαμούτε έχουν κοινά, υπό την έννοια ότι τακτικά κανείς δεν πήγαινε προς την περιοχή και πήγαιναν και οι δύο προς τη μπάλα. Γενικά μιλώντας πρέπει να πω ότι έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που αξιολογούμε και πρέπει να τους δώσουμε ευκαιρίες για να δούμε εάν αξίζουν να βρίσκονται στο νέο Παναθηναϊκό που θέλουμε να φτιάξουμε, μιλώντας επαναλαμβάνω γενικά και όχι φυσικά για τον Μαμούτε".

Για το ασύνδετο της ομάδας αλλά και την αντίδρασή του στο δεύτερο ημίχρονο:" Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό και το είπα στους παίκτες ευθέως στα αποδυτήρια. Κανείς στα αποδυτήρια δεν ήταν ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι περίεργα και ίσως μετά το 1-0 να πίστεψαν οι παίκτες μου ότι έχει τελειώσει το παιχνίδι. Γενικά μπορεί να συμβεί αυτό στο ποδόσφαιρο σε τέτοια ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε την ομάδα που έχουμε δει στα τελευταία ματς, να έχει ενέργεια, να σκοράρει και να φτιάχνει ευκαιρίες και πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK