Στραματσόνι: "Θέλουμε καλούς Έλληνες παίκτες"

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι αποκάλυψε πως οι "πράσινοι" θα κινηθούν, κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, για Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στραματσόνι: "Θέλουμε καλούς Έλληνες παίκτες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τη Βέροια: "Μερικές φορές αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Το αποκαλώ επικίνδυνο παιχνίδι. Παίζαμε με μια ομάδα που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, μπορεί να σκοράρεις νωρίς και να νομίζεις πως το παιχνίδι τελείωσε κάτι που είναι τελείως λάθος. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν καλή η αντίδρασή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε έναν καλό Παναθηναϊκό, που δεν τα παράτησε και ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι".

Για την εικόνα των παικτών που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής: "Είμαι ικανοποιημένος. Είναι φυσιολογικό όταν επιστρέφεις από αρκετό καιρό αποχής, είναι δύσκολο να είσαι απόλυτα έτοιμος. Για κάποιους ήταν καλή ευκαιρία να είναι στην ενδεκάδα ή στην αποστολή. Κάποιοι θα μπορούσαν να τα πάνε και καλύτερα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό".

Για το αν ο Παναθηναϊκός θέλει να προσθέσει Έλληνες στο ρόστερ: "Το θέλουμε αυτό. Για να είμαι ειλικρινής δουλεύουμε σε αυτό. Δεν είναι εύκολο να πάρεις σημαντικούς Έλληνες παίκτες. Δεν χρειαζόμαστε Έλληνες παίκτες επειδή είναι απλώς Έλληνες. Θέλουμε τους καλούς Έλληνες παίκτες. Εμείς έχουμε ήδη κάποιους καλούς, ψάχνουμε να βρούμε κι άλλους".

Για το αν υπάρχει υλικό στις ακαδημίες: "Είναι ένα μεγάλο θέμα. Η φιλοσοφία της ακαδημίας μας είναι να παίζουμε με παίκτες μικρότερους ηλικιακά από το τμήμα που βρίσκονται. Η Κ20 είναι πολύ νέοι. Είναι καλό, γιατί οι παίκτες μας είναι καλοί, αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση από την πρώτη ομάδα. Δεν θέλω να πω αν αυτό είναι καλό ή κακό, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Υπάρχουνε παίκτες με καλό προφίλ, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμοι να παίξουνε στον Παναθηναϊκό".

Για το αν το ματς της Τρίπολης είναι πρόβα για τα πλέι-οφ: "Θα μπορούσε. Είναι σαν μια σημαντική πρόβα. Τώρα με τη νίκη του Πανιωνίου, η μάχη για την τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ είναι εντελώς ανοιχτή. Αν δεν κάνω λάθος, ο Αστέρας έχει κάποιες πιθανότητες να είναι εκεί. Θα βρούμε μια καυτή ατμόσφαιρα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι".

Για το αν είναι κλειδί η άμυνα: "Σίγουρα όταν παίζεις εκτός, έμαθα στη Σούπερ Λίγκα πως αν δεν πάει καλά η άμυνά σου είναι πολύ δύσκολο να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Αυτός θα είναι ένας παράγοντας".

Για τον Αστέρα: "Κατά τη γνώμη μου έχουν κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Μου αρέσει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού, χωρίς καθαρό σέντερ φορ. Έχουν γρήγορους παίκτες, με καλή τεχνική. Ο Μάσα, ο Νίκο Φερνάντες, μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνοι. Σίγουρα εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός και θα πάμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν έχει κατασταλάξει στο σχήμα που θα χρησιμοποιήσει: "Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Έχουμε απουσίες, όπως ο Μπεργκ και ο Αμπέντ που έχουν κάρτες. Θα πρέπει να δούμε και την κατάσταση κάποιων παικτών ακόμα".

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK