Σύσκεψη για βασικό φορ και winger

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου στη βάση του μετά από 9 μέρες στην Ολλανδία και την Κυριακή (16/7) ο Ουζουνίδης και οι «πράσινοι» οριοθετούν τους δύο επόμενους στόχους για την ενίσχυση της επίθεσης του «τριφυλλιού». Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου (15/7) λίγο πριν τις 10, έχοντας στην «πλάτη» της και μία δίωρη καθυστέρηση στην πτήση απ’ τη Φρανκφούρτη.

Οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν λίγο τις… μπαταρίες τους την Κυριακή (16/7) με το ρεπό που τους έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τα πρώτα ευρωπαϊκά προκριματικά. Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν ισχύει (στον ίδιο… βαθμό τουλάχιστον) και για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος θέλει να «τρέξει» όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις επόμενες -μετά τους Λουτσιάνο Νέβες και Καμπέσας- μεταγραφικές κινήσεις του «τριφυλλιού».

Επειτα απ’ τις προσθήκες των δύο λάτιν άσων, σειρά παίρνει το θέμα του βασικού στράικερ (ο οποίος θα αναλάβει μαζί με τον Νέβες το βάρος της «διαδοχής» του Μπεργκ), αλλά και του βασικού winger, του παίκτη δηλαδή που θα καλύψει το κενό του «Πόλο» Εμποκού.

Η λίστα των «πράσινων» έχει εμπλουτιστεί με αρκετές «δυνατές» περιπτώσεις τις τελευταίες ημέρες (με ορισμένες εκ των οποίων έχουν γίνει αρκετά προχωρημένες συζητήσεις) κι επ’ αυτού θα πραγματοποιηθεί μία άτυπη σύσκεψη κατά τη διάρκεια της Κυριακής (16/7) ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον Ουζουνίδη, προκειμένου να οριοθετηθούν οι τελικοί «στόχοι» για τους οποίους θα κινηθεί το «τριφύλλι» μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Σε ότι αφορά τώρα τους Λουτσιάνο και Καμπέσας, αμφότεροι πέρασαν από ιατρικά τεστ το πρωί του Σαββάτου στο «ΥΓΕΙΑ» και το απόγευμα προχώρησαν οι διαδικασίες επί των τελικών λεπτομερειών στα συμβόλαιά τους. Με τον Καμπέσας υπάρχει μία λίγο πιο μικρή καθυστέρηση, διότι αναμενόταν αργά το βράδυ στην Αθήνα ο βασικός μάνατζέρ του απ’ το Εκουαδόρ, ωστόσο οι υποθέσεις τους είναι πλέον καθαρά τυπικές και το αργότερο ως το πρωί της Δευτέρας (17/7) αναμένεται να ανακοινωθούν και οι δύο κι επίσημα απ’ την «πράσινη» ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK