Σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό για... Αναστασίου

Σε κρίση ο Παναθηναϊκός και υπό κρίση ο Γιάννης Αναστασίου μετά το 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό για... Αναστασίου
INTIME SPORTS

Η ήττα με 1-0 από τον Πανιώνιο, κυρίως δε η εικόνα του Παναθηναϊκό, έχουν προκαλέσει αναστάτωση εντός της ΠΑΕ και η σύγκληση σύσκεψης κορυφής τη Δευτέρα θεωρείται δεδομένη μεταξύ Αλαφούζου, Φύσσα και Βόκολου.

Στην ατζέντα θα είναι σίγουρα το θέμα του προπονητή και κατά πόσο θα ωφελήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή μια ενδεχόμενη αντικατάσταση του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία.

Όπως μετέφερε στη Super BALL ο Δημήτρης Κριτής, τα πράγματα δεν είναι καλά για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου άφησε ανοικτό κάθε σενάριο, και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι αρκετά βαρύ.

Τίποτα βέβαια δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. Οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί μετά την αναζήτηση των αιτιών για την παρατεταμένα κακή απόδοση των "πρασίνων" από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και μέχρι σήμερα.

Την προηγούμενη φορά η διοίκηση αποφάσισε να στηρίξει και να περιβάλει με εμπιστοσύνη τον Γιάννη Αναστασίου, απαιτώντας όμως απ' όλους άμεση βελτίωση. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση που θα υπάρξει τώρα.

Διαβάστε ακόμη:

Αναστασίου: "Αν είναι να παραιτηθώ, θα το μάθουν αυτοί που πρέπει"

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-0

Τα "όλε" του Πανιωνίου και το ξέσπασμα του Ρισβάνη

Η συγκινητική κίνηση του Ζέκα

Χαμός στο twitter για την ήττα του Παναθηναϊκού και Αναστασίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK