Συγκλονιστικός Μπεργκ: "Καμία δικαιολογία, αναλάβατε τις ευθύνες"

Το μήνυμα του Μάρκους Μπεργκ για τα όσα έλαβαν χώρα στη Λεωφόρου πριν και μετά από ένα ντέρμπι που ποτέ δεν άρχισε.

Συγκλονιστικός Μπεργκ: "Καμία δικαιολογία, αναλάβατε τις ευθύνες"
Μπεργκ Παναθηναϊκός

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Όπως και άλλοι (ξένοι) ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο Στιλ, ο Σάντσεθ και ο Εσιέν, ο Σουηδός επιθετικός έγραψε στο instagram για τις θλιβερές εντυπώσεις του για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο. Δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τρομοκρατικό το κλίμα που επικρατεί στο γήπεδο και ν' αναφερθεί στο σαθρό οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία με την οποία συνόδευσε το μήνυμά του στο instagram λέει τα πάντα...

Διαβάστε την ανάρτησή του:

" Θλιβερή ημέρα η χτεσινή. Δεν ξέρω πως να αρχίσω, αλλά πρέπει να πω κάτι. Έχω γνώση για το ελληνικό ποδόσφαιρο από φίλους και συμπαίκτες, ζω και παίζω ποδόσφαιρο εδώ για 2,5 χρόνια, οπότε έχω δει πολλά. Ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο στο κοντινό μέλλον, για όλους μας.

Αγαπώ τα παιχνίδια και τα συναισθήματα που προκαλούν, αγαπώ να πανηγυρίζω με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μετά από μία νίκη. Πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν στην Αθήνα μόνο για να έχουν την ευκαιρία να μας δουν να παίζουμε και να ζήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, ας τους αφήσουμε να το κάνουν.

ΑΛΛΑ δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να ξεπερνάμε το όριο που κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται να πάνε στα παιχνίδια, που κάνουν τους ανθρώπους να φοβούνται να φέρουν τα παιδιά τους ή τους αρνούνται την πρόσβαση στα ματς!

Ο φόβος να χτυπήσεις ή να τραυματιστείς όταν είσαι σε ένα γήπεδο και βλέπεις ένα παιχνίδι, δεν πρέπει να είναι λόγος για να μένεις στο σπίτι σου το έτος 2015, το ποδόσφαιρο είναι για όλους και πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους ανεξαρτήτα από την ηλικία μας, τη φυλή, το χρώμα ή τα πιστεύω μας.

Ελπίζω ότι η κυβέρνηση και η ομοσπονδία θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα επιλύσουν αυτά τα προβλήματα, επειδή έχουν συμβεί πολλά τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να αρχίσουν από την κορυφή των δικών τους δομών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοκάρει η εικόνα της Λεωφόρου μετά το ντου των οπαδών

Σάντσες: "Λυπηρή μέρα"

O Στιλ κατά των οπαδών του Παναθηναϊκού

Εσιέν: "Ο θυμός δεν λύνει τίποτα, καταστρέφει τα πάντα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK